Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune susižeidęs baikeris Mantas: „Mano motociklas neskirtas lakstymui – man „užkišo“

Kaunietis Mantas L. jau seniai žino, kad kai kuriems automobilių vairuotojams motociklininkai dažnai yra „nematomi“. Šįkart baikeriui teko tuo dar kartą skausmingai įsitikinti savo kailiu. „Triumph“ motociklo avarija Kaune virto detektyvu – eismo nelaimės sukėlimu kaltinamas automobilio vairuotojas spruko, tad jo ieško policija.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Kaune“

Kaip trečiadienį informuoja Lietuvos kelių policijos tarnyba, vakar 13.10 val. Kaune, A.Juozapavičiaus prospekte, motociklu „Triumph“ važiavęs 33 metų vyras, galbūt atsiradus kliūčiai kelyje, jo nesuvaldė ir virto. Vairuotojas nuvežtas į ligoninę.

Bandžiau sukti dešiniau ir guldžiau. Motociklas pasileido sau, o aš – sau.

Per avariją nukentėjęs baikeris dar išvakarėse paskelbė prašymą socialiniame tinkle: „Jei yra mačiusiųjų mašiną, kuri užkišo, būčiau dėkingas už numerius.“

Nukentėjusysis 15min papasakojo, kokia susiklostė situacija ir kodėl po vieno neapdairaus vairuotojo manevro avarija buvo neišvengiama.

Mantas teigia, kad motociklu važiavo pirmąja eismo juosta, o antrojoje kaip tik buvo susidariusi keturių–penkių automobilių spūstis, nes vienas jų rengėsi sukti kairėn į kiemus. Kai baikeris prie šios eilės artėjo, vienas iš įstrigusių vairuotojų nutarė šokti į, kaip jam atrodė, laisvą juostą ir kuo greičiau važiuoti toliau. „Triumph“ motociklo vairuotojui teko stabdyti, ir ekstremaliai.

„Vienas vairuotojas nutarė apšokti spūstį ir staigiai grynai prieš mane išnėrė. Man buvo du stabdymo etapai: pirmas – bandžiau grynai sustoti, bet gal perspaudžiau stabdį trupučiuką. Tada bandžiau sukti kiek įmanoma dešiniau ir motociklą guldžiau. Motociklas pasileido sau, o aš sau“, – ekstremaliais įspūdžiais pasidalijo avariją patyręs vairuotojas, kuriam medikai per porą minučių uždėjo kaklo įtvarą.

Mano motociklas nėra sportinė „britva“, jis, sakykime, ne lakstyminis.

Jo teigimu, juodos spalvos universalo vairuotojas, kuris tikriausiai matė, kas atsitiko, ryžosi įvykio vietoje nenustoti.

15min pašnekovas dar pridūrė: „Niekaip smagiai aš ten nelėkiau. Iš tikrųjų greitis buvo labai normalus. Motociklas nėra sportinė britva kažkokia, tai kelioninis, miško motociklas. Jis, sakykime, ne lakstyminis.“

Pirminiais medikų tyrimų duomenimis, kaunietis rimtų traumų išvengė. Atsipirkęs tik sumušimais ir patempimais, jaunas vyras išleistas sveikti į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius