-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelininkai: situacija gali būti rimta, Vilniuje sninga

Vilniaus miesto tvarkymo įmonės „Grinda“ atstovas ryšiams su visuomene Egidijus Steponavičius pasidalijo vairuotojams itin svarbia informacija. Pasak specialisto, trečiadienį laukia rimti išbandymai.
Vilniaus savivaldybės įmonė „Grinda“ atnaujino įrangą
Vilniaus savivaldybės įmonė „Grinda“ atnaujino įrangą / Sauliaus Žiūros nuotr.

15min jau rašė, kad sinoptikai sniegą sostinėje prognozuoja nuo 17 val. Pirmoje dienos pusėje pasnigo vakariniuose rajonuose, tačiau dėl teigiamos temperatūros sniegas ištirpo.

Prasidėjus snygiui, įmonė „Grinda“ patikslino prognozę.

„Puikiai žinome, koks apgaulingas būna pavasaris, todėl atidžiai stebime besikeičiančią orų situaciją. Štai ir šiąnakt buvo barstomi tiltai, viadukai ir kitos miesto gatvės, mat naktį kai kuriose miesto vietose galėjo formuotis plikledis.

Iš vakarų artėjantis rimtas snygis Vilnių pasieks jau gerokai susilpnėjęs, tačiau perskirstėme darbus, mobilizavome techniką ir esame pasirengę reaguoti į besikeičiančią situaciją. Skirtingos orų stebėjimo tarnybos prognozuoja, kad sostinę apie 15 val. pasieks lietus, kuris palaipsniui pereis į šlapdribą.

Manome, kad Vilniuje snigti pradės apie 17–18 val., pirmiausia pietvakariniuose miesto rajonuose, tačiau tuo metu sniegas nesukels didesnių keblumų, sniegas ant gatvių paviršiaus greitai tirps. Vis dėlto apsidrausdami planuojame ties statesnėmis įkalnėmis – S. Batoro, T. Narbuto, Ukmergės, Popieriaus, Olandų g. bei Savanorių pr. – pastatyti budinčius druskų barstytuvus, kad, reikalui esant, gatvių priežiūros technika neįstrigtų bendrame transporto sraute. Vėliau, temperatūrai krintant, o transporto srautams apmažėjus, bus barstomos visos pagrindinės miesto arterijos“, – sakė E.Steponavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius