Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kelionė iš Vilniaus į Karveliškių kapines vilniečiams prailgo iki trijų valandų

Tris valandas laukti autobuso Vilniaus mieste, atrodytų, neįmanoma. Kad ir koks būtų sostinės viešasis transportas, jis važinėja pagal tvarkaraštį – dažniau ar rečiau. Tačiau grupelė vilniečių patyrė, kad kartais jokie tvarkaraščiai autobusams negalioja.
Sietyno stotelė
Sietyno stotelė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Antradienio rytas grupei į Karveliškių kapines artimųjų kapų lankyti susiruošusių vilniečių prasidėjo ilgu autobuso laukimu Sietyno stotelėje. Kaip 15min.lt skundėsi keleiviai, autobusas į Karveliškes iš Žvėryno ir taip važiuoja itin retai – darbo dienomis kartą per valandą. Tačiau šįkart jo nesulaukta kur kas ilgiau.

„Laukiame jau tris valandas ir nieko. Skambinome į savivaldybę, niekas nieko nežino, niekas nieko nepaaiškina, todėl laukiam toliau“, – piktinosi vilnietis.

Pasirodo, 63 maršruto autobusas antradienio rytą išties nuvylė jo laukusius keleivius. Kaip paaiškino įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ atstovas, taip įvyko dėl gedimo.

„Vakar, balandžio 7 dieną, 63 maršrute dirbęs autobusas sugedo, nutrauktas reisas 9.06 val. iš Žvėryno. Dėl Autobusų parko transporto skyriaus dispečerės ir inžinieriaus mechaniko aplaidumo kitas, tvarkingas, autobusas iš parko į maršrutą išvyko tik 11.02 val. Šiems darbuotojams bus skirtos drausminės nuobaudos“, – sakė įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ Eksploatacijos direktorius Rimantas Markauskas.

Pasak R.Markausko, atsakingi autobusų parko darbuotojai įpareigoti užtikrinti reguliarų autobusų eismą maršrute 63 Žvėrynas-Karveliškės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius