-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kompanija „Continental“ teigia sukūrusi revoliucinę padangų gamą pervežimo transportui

Nauja „Conti Hybrid“ padangų gama suteikia naujas galimybes regioninio pervežimo transportui. Vokietijos aukščiausios klasės padangų gamintojas „Continental“ sukūrė visiškai naujas padangas, kurios skirtos naudoti vietinės reikšmės keliuose ir greitkeliuose.
Naujos „Conti Hybrid“ padangos
Naujos „Conti Hybrid“ padangos / „Continental“ nuotr.

Šių padangų gama pasižymi ypatingai ilga eksploatacijos trukme ir efektyviu degalų taupymu, o tai automobilių parko valdytojams leidžia ne tik tausoti aplinką, bet ir maksimaliai sutaupyti. Be to, šiomis „Conti Hybrid“ padangomis galima važinėti ne tik vietinės reikšmės keliais, bet ir greitkeliais.

Po pernai rudenį pristatytų naujų vairuojamosios ašies „Conti Hybrid HS3“, varančiosios ašies „Conti Hybrid HD3“ padangos ir 22,5 colių dydžio „Conti Hybrid HT3“ priekabų ir puspriekabių padangos užbaigė naujos kartos padangų gamą, kuri atitinka itin didelius vietinio ir regioninio pervežimo reikalavimus.

„Conti Hybrid HS3“ – maksimali eksploatacijos trukmė ir mažesnės degalų sąnaudos

Su naujo pavyzdžio ir itin atspariu dilimui „Plus Volume Pattern“ protektoriumi, „Conti Hybrid HS3“ padangos yra skirtos vairuojančiajai ašiai ir pasižymi 17 proc. ilgesne eksploatacija.

Be to, optimizuota protektoriaus gumos sudėtis užtikrina mažesnį pasipriešinimą riedėjimui ir leidžia sutaupyti degalų. Jos pasižymi itin dideliu saugumu, puikiomis savybėmis šlapiame kelyje visą tarnavimo laiką ir trumpu stabdymo keliu, todėl tai yra itin įvairiapusiškos padangos.

„Conti Hybrid HD3“ – puikus sukibimas visą tarnavimo laiką

Naujosios varančiosios ašies „Conti Hybrid HD3“ padangos pasižymi įspūdinga, net 20 procentų didesne nei pirmtakių eksploatacijos trukme. Šių savybių pavyko pasiekti dėl naujo pavyzdžio blokelių su trimatėmis lamelėmis. Šios lamelės, kurių gylis siekia net du trečdalius protektoriaus, užtikrina ne tik didesnį blokelių stabilumą, bet ir žymiai sumažina dilimą. Be to, jos padangoms suteikia itin gerą sukibimą įsibėgėjant ir stabdant ant šlapios kelio dangos visą tarnavimo laiką.

Naujai sukurtas protektoriaus gumos mišinys pasižymi ne tik itin dideliu atsparumu dilimui, bet ir užtikrina degalus taupantį mažesnį pasipriešinimą riedėjimui. Šios padangos yra pažymėtos „M+S“ ir snaigės su trijų kalnų viršūnių simboliais, patvirtinančiais galimybę važiuoti žiemą.

„Conti Hybrid HT3“ – kibus, dilimui atsparus ir degalus taupantis gumos mišinys

Naujos kartos padangų gamą užbaigia „Conti Hybrid HT3“ padangos. Šių padangų gumos mišinys buvo sukurtas specialiai priekaboms ir puspriekabėms bei pasižymi žymiai geresnėmis savybėmis, leidžiančiomis sutaupyti, nei ankstesnės kartos padangos. Taip pat naujai sukurtas protektoriaus gumos mišinys užtikrina 8 proc. ilgesnį tarnavimo laiką. 

Šios padangos pasižymi geresniu sukibimu ant šlapios dangos, todėl joms buvo suteiktas Europos Sąjungos padangų žymėjimo „B“ įvertinimas. Parinkus optimalų protektoriaus ir šoninių sienelių gumos mišinį, taip pat protektoriaus rašto geometriją, buvo pasiektos 6 proc. mažesnės degalų sąnaudos. Šios padangos taip pat turi „M+S“ padangų žymėjimą.

Taip pat buvo pagerintos trečiosios kartos „Conti Hybrid“ padangų atnaujinimo galimybės. Tai pasiekti leido naujas „5+1“ padangos kordas, suteikęs keturių sluoksnių padangos brekeriui iki tol neregėtas galimybes. O ilgalaikė ekonomija, vadovaujantis „ContiLifeCycle“ koncepcija, buvo dar labiau padidinta, visas padangas ėmus žymėti specialiu protektoriaus atnaujinimo indikatoriumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius