Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kunigas Algirdas Toliatas išlydės Mototurizmo ralio dalyvius

2017 m. rugpjūčio 19 d. rytą Vilniuje, iš Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos vidinio kiemo (Šventaragio g. 2), į kasmet vykstantį Lietuvoje mototuristų renginį „Ryterna modul Mototurizmo ralis“ bus palydėtos komandos, atstovaujančios Vidaus reikalų ministerijai pavaldžioms tarnyboms. Palydėtuvių pradžia 7.00 val.
Kunigas Algirdas Toliatas
Kunigas Algirdas Toliatas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Mototurizmo ralis – tai septintus metus organizuojamas komandinis nuotykinis ralis po visą Lietuvą, vienijantis intelektualius ir savo Tėvynę mylinčius motociklų vairuotojus ir vairuotojas. Šimtai motociklininkų iš įvairių Lietuvos vietų keliaudami ir atlikdami organizatorių pateiktas užduotis pažįsta Lietuvą, jos kultūros, paveldo ir istorijos objektus. 2017-aisiais metais numatyti objektai ir užduotys ves partizanų, krašto gynimo, šimtmečio, piliakalnių, reformacijos, tautinio kostiumo ir mažųjų kultūros sostinių keliais.

Šių metų ralyje dalyvaus nemažai komandų iš Vidaus reikalų ministerijai pavaldžių tarnybų. Valstybės sienos apsaugos tarnyba deleguoja 5, Bendrasis pagalbos centras (BPC) – 2 komandas. Pirmą kartą dalyvaus ir du ekipažai iš pačios ministerijos. Todėl pasieniečiai, ministerijos ir BPC darbuotojai startuos visi kartu. Prie jų prisidės ir renginio saugumą užtikrinantys Lietuvos kelių policijos pareigūnai. Ralio dalyvius išlydės Lietuvos policijos kapelionas Algirdas Toliatas.

Finišo vietoje Birštone Vidaus reikalų ministerijai pavaldžių tarnybų komandos susiburs į bendrą palapinę. Renginio dalyviams, miestiečiams ir Birštono svečiams tarnybų atstovai pasakos apie savo darbą, rengs viktorinas ir konkursus, dalins prizus ir atminimo dovanas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius