Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LeBronas Jamesas už ketvirtį milijono litų parduoda specialiai jam kurtą BMW 760Li

Karalius Jamesas turi nemažą automobilių parką ir jį reguliariai atnaujina. Dabar jis sumąstė atsikratyti specialiai jam gamintu BMW 760Li automobiliu ir paskelbė parduodantis jį už 89 900 JAV dolerių (241 480 Lt).
Buvęs LeBrono Jameso BMW 760Li
Buvęs LeBrono Jameso BMW 760Li / Pardavėjų nuotr.

Krepšininkui priklausęs BMW turi galingiausią į septintos serijos modelį montuojamą V12 variklį, išvystantį 535 AG ir 745 Nm. Nuo 0 iki 100 km/val. toks galingas užpakaliniais ratais varomas automobilis įsibėgėja per 4,5 sek., nors sveria daugiau nei dvi tonas.

LeBrono Jameso BMW buvo gamintas išskirtinai jam. Nors techniniai duomenys nesiskiria nuo paprasto 760 Li, šiam parinkta speciali išorės bei 22 colių skersmens ratlankių spalva – baltas perlamutras. Langai bei žibintai tamsinti juoda spalva, tad automobilio eksterjere vyrauja tik du atspalviai: juoda ir balta.

Pardavėjų nuotr./Buvęs LeBrono Jameso BMW 760Li
Pardavėjų nuotr./Buvęs LeBrono Jameso BMW 760Li

Automobilio pardavimu užsiimančios kompanijos „Marshall Goldman Motor Sales“ atstovai teigia, kad naujas toks automobilis kainavo 153 tūkst. dolerių (410 tūkst. Lt), o į jo priedus buvo investuota net 80 tūkst. Lt. 

Visos keturios automobilio sėdimos vietos turi šildymo, ventiliavimo bei masažo galimybę, o gale sėdintys keleiviai turi atskirą vaizdo sistemą.

Didžiausias automobilio privalumas – kilometražas. L.Jamesas šiuo BMW 760Li nuvažiavo 9 tūkst. mylių (14,4 tūkst. km).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius