-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos „driftininkai“ paskelbė 2010 metų sezono pabaigą

Ir į šiltuosius kraštus išskrendantys paukščiai, artėjančios žiemos pranašais tampa vasaros sezono pabaigą skelbiantys įvairių sporto šakų klubai. Šį savaitgalį dideliu renginiu 2010 metų sezoną uždarytu paskelbė Lietuvos „driftininkai“.
„D1sport“ „driferių“ sezono uždarymas
„D1sport“ „driferių“ sezono uždarymas / „D1sport“ nuotr.

Sezono pabaigos renginys prasidėjo tarp Vilniaus ir Trakų esančiame „Trakų Dvarkiemyje“. Paskutinėse šių metų lenktynėse susirungė net 23 stipriausi „drifto“ pilotai iš kelių Lietuvos miestų. Kol teisėjai skaičiavo rezultatus žiūrovų  akis džiugino „Olialia Dream Team“ , „1stagency“ merginų ir motociklininkų „Moto stunt show“ pasirodymai.

D1sport nuotr./D1sport driferių sezono uždarymas
„D1sport“ nuotr./„D1sport“ „driferių“ sezono uždarymas

Vakare įspūdingų mašinų savininkai susirinko „Siemens“ arenos aikštelėje ir spalvinga kolona per visą Vilnių, per Ozo, Geležinio Vilko gatves, bei Konstitucijos ir Gedimino prospektus patraukė naktinio klubo „Gravity“ link į pabaigtuvių vakarėlį.

„Įvykusios lenktynės puikiai atspindi visą 2010 metų „drifto“ sezoną: per šiuos metus stipriai šoktelėjęs pilotų meistriškumo lygis lemia tai, kad prieš vienas ar kitas lenktynes sunku įvardyti aiškius favoritus, nes jie bet kuriuo metu gali pasikeisti vietomis. Asmeniškai aš, išskirčiau net aštuonis pajėgiausių labai panašaus lygio “drifto” pilotus“, – po renginio kalbėjo organizatorius „D1Sport “komandos pilotas ir klubo prezidentas  Kastytis Alekna.

Šįkart ant aukščiausios nugalėtojų pakylos laiptelio užlipo Timas Simniška iš Kauno techniškoje ir tolygioje kovoje finale minimalia persvara laimėjęs prieš Andrių Čibirką . Trečios vietose laimėtojas buvo išsiaiškintas po ypač kvapą gniaužiančios kovos tarp Andriaus Miciūno ir Andriaus Šlajaus. Pastarasis ir buvo paskelbtas trečios vietos nugalėtoju.

D1sport nuotr./D1sport driferių sezono uždarymas
„D1sport“ nuotr./„D1sport“ „driferių“ sezono uždarymas

„Taigi šeštasis „driftingo“ sezonas baigėsi. Kas dabar? Dabar autosporto gerbėjų laukia slalomo renginiai ir orientacinės varžybos „Street King“. Dar „D1Sport“ komanda tikisi išsiųsti mūsų narį šių metų Lietuvos „Drifto karalių“ Evaldą Kovalenką į garsią pasaulinę „Ebisu Circuit“ „drifto“ stovykla Japonijoje, tam yra intensyviai ieškoma rėmėjų. Ir, aišku, lauksime pavasario, kai naujo sezono pradžią galėsime švęsti taip pat audringai, kaip šį ką tik uždarėm“, – planus vardino K. Alekna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius