-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 08 /12:46

Liūtis skalauja Vilnių: atsivėrė įgriūva, nepasisekė ir mokomajam automobiliui

Nuo pat ankstyvo ketvirtadienio ryto Vilniaus gatves plauna lietus. 15min skaitytojas Mantas pasidalijo informacija, jog vienoje iš miesto gatvių atsivėrė smegduobė. Taip pat gavome informacijos, jog kitoje miesto pusėje, netoli Tauro kalno – apmaudi mokomojo automobilio vairuotojo klaida.
Stop kadras
Stop kadras

Ketvirtadienio rytą šalia pastato Paplaujos g. 3, Markučiuose, atsivėrė smegduobė.

Informacija dabar perduota avarinėms tarnyboms, todėl apie tikslią smegduobės atsiradimo priežastį galima tik spėlioti. Tačiau labiausiai tikėtina, kad duobė atsivėrė dėl gausaus lietaus.

„Paplaujos g. įgriuva yra ties ryšių komunikacijų įmonei priklausančiu šuliniu. Įgriuvos vietą aptvėrėme, šulinio savininkas informuotas. Panašu, kad darbai atlikti neseniai, tačiau nebuvo tinkamai sutankintas gruntas. Kuprioniškių g. yra gruntinė gatvė, todėl ten nėra lietaus nuotekų tinklų, kuriuos „Grinda“ galėtų prižiūrėti“, – situaciją paaiškino „Grindos“ rinkodaros ir komunikacijos skyriaus vadovas Egidijus Steponavičius.

Skaitytojo nuotr.
Skaitytojo nuotr.

Nesėkmingas rytas ir kitoje Vilniaus vietoje – Tauro gatvėje, kur mokomojo automobilis atsidūrė tvarkomo kelio duobėje. Visai čia pat stovi ženklai, rodantys, jog laukia kliūtis ir ją reikės apvažiuoti, todėl sunku nuspėti dėl kokios priežasties nebuvo pastebėta kliūtis.

VIDEO: Šlapias ir nesėkmingas rytas Vilniuje: per liūtį – apmaudi mokomojo automobilio klaida

Miestą skandina liūtis

Dėl besitęsiančios liūties Vilniuje šiuo metu sudėtingiau pravažiuojamos T.Narbuto, S.Batoro, Kirtimų, Geležinio Vilko g. po Savanorių pr. žiedu.

Eismas šiek tiek sulėtėjęs, tačiau vyksta, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad viešasis transportas taip pat juda kaip įprastai. Būkite atidūs ir neskubėkite! Pastebėję eismo sutrikimų dėl liūties informuokite telefonu 1355.

VIDEO: Ketvirtadienį Vilniuje dėl liūties patvino Kuprioniškių gatvė

Sinoptikai ketvirtadienį Vilniuje žada rimtą liūtį. Kai kurių meteorologijos tarnybų vertinimu, rytoj sostinėje gali iškristi iki 30 mm kritulių, kitos skaičiuoja, kad toks kritulių kiekis iškris vos per kelias valandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius