-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Memel motor fest“ festivalis Klaipėdoje – birželio 3 dieną

Festivalio „Memel motor fest“ organizatoriai kviečia Klaipėdą skelbti automobilių kultūros sostine. Jau trečius metus pirmąjį birželio mėnesio savaitgalį Klaipėdoje į vasaros sezono atidarymą kviečiami  Lietuvos ir užsienio motorizuotos technikos savininkai ir jiems neabejingi žiūrovai. Tačiau šiemet visų laukia ypatinga naujovė – renginys vyks išskirtinėje uostamiesčio vietoje.
„Memel motor fest 2016“ akimirka
„Memel motor fest 2016“ akimirka

Festivalio laikas nesikeičia jau trečius metus – birželio 3 d. 14 val., bet svarbiausia renginio permaina – visiškai kita vieta, ji itin patraukli ir ypatinga. Pastaruosius metus vairuotojai rinkosi Klaipėdos vasaros estradoje, o šį birželį motorų festivalio programa keliasi į pačią miesto širdį, visai šalia Anikės aikštės. Ją rasti labai paprasta, tai – naujoji automobilių stovėjimo aikštelė Pilies gatvėje.

Ši aikštelė pasirinkta todėl, kad į miesto senamiesčio prieigas siekiama įlieti šventinės atmosferos, o ir patiems klaipėdiečiams ją pasiekti lengviau. Renginio dalyviams iš kitų miestų bus puiki proga susipažinti su Klaipėdos senamiesčiu ir pabuvoti miestiečių pamėgtose vietose. Festivalio organizatoriai atkreipė dėmesį, jog Pilies gatvės aikštelė talpina truputį mažiau automobilių nei estrada, o dalyvių registracijoje būna iki 300. Tad šiais metais reikia nusiteikti, kad į festivalį pateks tikrai to verčiausi.

„Memel motor fest 2016“ akimirka
„Memel motor fest 2016“ akimirka

Renginio tikslas nesikeičia ir pagrindinė varomoji jo organizavimo jėga – noras suburti įvairius automobilių klubus bei pavienius automanus, kurių automobiliai atstovauja skirtingiems laikotarpiams, kontinentams ir įvairioms mašinų puošybos bei tobulinimo sritims.

Organizatoriai kviečia dalyvauti ne tik Vakarų Lietuvos automanus, bet ir visos Lietuvos bei užsienio automėgėjus, kurie savo garaže puoselėja įdomų, išskirtinį, retą, varžyboms ruoštą ar patobulintą automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius