-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Misija įmanoma: kaip patį nešvariausią istorijoje „Mercedes“ paversti deimantu

JAV specializuota automobilių plovimo įmonė „Detail King“ savo „YouTube“ paskyroje, publikavo filmą apie „patį nešvariausią istorijoje automobilį“. Filmas pasakoja, kaip meistrai apleistą 25-erių metų „Mercedes“ pavertė muziejaus vertu deimantu.
Senas „Mercedes Benz“
Senas „Mercedes Benz“

Sedanas „Mercedes Benz 190E“ (1982 m.) į dirbtuves Pensilvanijoje pateko prieš tai daugybę metų praleidęs gatvėje. Purvas ir pelėsiai taip įsiskverbė į kėbulo dangą, kad automobilis buvo gerokai pakeitęs spalvą. O kai kur įžvelgti originalų dažą buvo beveik neįmanoma.

Smarkiai nukentėjo ir automobilio salonas. Kilimėliai ir durų apdaila buvo pasidengusi pelėsio kilimu. O lubas, odines sėdynes ir kitas detales dengė pačių įvairiausių dėmių žemėlapis.

Meistrams padirbėjus iš peties, atlikus ir cheminį valymą, „Mercedes Benz“ pasikeitė neatpažįstamai. Nemačiusiems, kaip jis atrodė iki plovyklos, galėtų susidaryti įspūdis, kad automobilis visą laiką buvo saugomas kolekcininko garaže.

VIDEO: Detailing the DIRTIEST Car in History!

Kiek anksčiau internete paplito kitas filmas. Jame įamžintas devynerius metus nejudintas sedanas „Mercedes-Benz“, kurį po tokios pertraukos pavyko užvesti visai nesunkiai. Automobilio rida tuo metu buvo 370 tūkst. km.

VIDEO: Starting Mercedes-Benz w116 2.4D After 9 Years (1080p)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius