Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Nissan Leaf“ pelnė žaliausio pasaulio automobilio titulą

Niujorke vykstančioje tarptautinėje automobilių parodoje, naujasis „Nissan Leaf“, geriausiai parduodamas elektromobilis pasaulyje, paskelbtas „Pasaulio žaliuoju automobiliu 2018“.
Naujasis „Nissan Leaf“
Naujasis „Nissan Leaf“ / Gamintojo nuotr.

Antros kartos „Nissan Leaf“ yra pirmas elektromobilis, kuriam atiteko šis apdovanojimas, nuo nominacijos atsiradimo 2016 metais. Naujasis modelis pasižymi didesniu įveikiamu nuotoliu, atnaujintu kėbulo dizainu ir naujausiomis „Nissan“ išmanaus mobilumo sistemomis – „ProPILOT Assist“, „e-Pedal“, „ProPILOT Park“, avarine stabdymo sistema ir kitomis.

„Mes didžiuojamės, kad aplinkos neteršiantis „Nissan Leaf“ pelnė pirkėjų pasitikėjimą ir nuo 2010 metų jų pardavėme virš 300 000 vienetų visame pasaulyje“, – sakė Daniele‘is Schillacis, „Nissan Motor Co. Ltd.“ vykdomasis viceprezidentas atsakingas už pasaulinę prekybą ir rinkodarą netaršių priemonių ir baterijų padalinyje.

2018 metų „Nissan Leaf“ modelis buvo vienintelis elektromobilis iš penkių pretendentų stojusių į kovą dėl titulo. Komisija vertino automobilio bendrą poveikį aplinkai, emisijas ir degalų sąnaudas.

Pirmos kartos „Nissan Leaf“ yra apdovanotas „Pasaulio metų automobilis 2011“ titulu ir išlieka vieninteliu elektromobiliu pelniusiu šį apdovanojimą per 14 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius