-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne visi „Gumball 3000“ ralio dalyviai pasiekė Rygą

Egzotiškų automobilių ralis „Gumball 3000“ šiemet keliauja ir per Baltijos šalis. Pirmadienį apsilankę Estijoje, antradienį ralio dalyviai vakaroja Rygoje. Tačiau ne visi ralio dalyviai įveikė latviškų kelių išbandymą.
Sudaužytas „Gumball 3000“ dalyvio „Ferrari 458 Italia“
Sudaužytas „Gumball 3000“ dalyvio „Ferrari 458 Italia“ / Martinso Vilumsonso nuotr.

Vienas „Gumball 3000“ dalyvis su „Ferrari 458 Italia“ savo kelionę nutraukė dar neprivažiavęs Rygos. Pajūriu nutiestoje autostradoje, netoli Skultės miesto, per lietų važiavęs dalyvis nesuvaldė 570 AG turinčio sportiško automobilio. Pradėjęs slysti, daugiau nei 100 km/val. važiavęs „Ferrari“ rėžėsi į kelio atitvarus.

Automobilio ekipažas, latvių žiniomis, nenukentėjo, tačiau pačiam automobiliui ralis jau baigėsi – trečiadienį į Lietuvą atvyks vienu „Ferrari“ mažiau. Gegužės 22 dieną „Gumball 3000“ dalyviai 12 valandą rinksis Vilniaus Rotušės aikštėje ir tris valandas leis grožėtis išskirtiniais automobiliais.

Savo automobilius į Lietuvą žada atvairuoti ir dainininkas Davidas Guetta, aktorius Davidas Hasselhoffas bei kiti žinomi žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius