-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nekasdienis vaizdas Švedijos kaime: užfiksuoti keturi „Bugatti Chiron“

Kai konkrečių automobilio modelių pagaminama 500 vienetų, bent vieną jų išvysti gatvėje – retas pasiekimas. O išvysti keturis vienoje vietoje? Taip nutiko vienam švedui, nedideliame Švedijos miestelyje As užfiksavusiam keturis 1500 AG išvystančius „Bugatti Chiron.“

Tai yra ne serijinės gamybos automobiliai, o testams skirti prototipai, keliavę į Arjeplugą bandymams žiemos sąlygomis. Tačiau jų kelionė viešojo naudojimo keliais neliko nepastebėta: keturi „Bugatti“, iš priekio ir galo apsupti „Volkswagen“ mikroautobusų, buvo užfiksuoti vietos gyventojo.

„Bugatti Chiron“ turi W16 tipo variklį, kuris išvysto 1500 AG. Gamintojas teigia, kad superautomobilis iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 2,5 sek., 200 km/val. žymą gali pasiekti per 6,5 sek., 300 km/val. – per 13,5 sek., o spustelėjus greičio pedalą dar minutę kitą, spidometro rodyklė sustotų ties 420 km/val.

Automobilis buvo pristatytas Ženevos automobilių parodoje, tačiau jos lankytojai jo įsigyti negalėjo: visi 500 egzempliorių buvo parduoti dar prieš „Chiron“ pasirodymą visuomenėje. Teigiama, kad jo kaina – apie 2,4 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius