-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta idėja: įdomiausių automobilių savininkai kovos dėl vietos kalendoriuje

Besibaigiant metams nemaža dalis automobilių mylėtojų pasvajoja apie kitų metų sieninį kalendorių, kurio viename iš dvylikos lapų būtų ir jų automobilis. Juk smagu, pavyzdžiui, kovą ar rugsėjį, žvelgiant į ant sienos kabantį kalendorių, matyti ten savo mylimą, išpuoselėtą, išskirtinį automobilį.
Įdomiausių automobilių savininkai kovos dėl nuosavo puslapio kalendoriuje
Įdomiausių automobilių savininkai kovos dėl nuosavo puslapio kalendoriuje / Vytauto Pilkausko nuotr.

Idėja suburti visus į renginį, kuriame būtų išrinkta 12 įdomiausių automobilių, vertų kalendoriaus puslapio, kilo automobilių restauravimu ir kitais serviso darbais užsiimančių dirbtuvių „AAP Performance“ savininkui Alexanderiui Kirstensenui, kuris visus automobilių mylėtojus gegužės 20 dieną kviečia į pavasarišką išskirtinių automobilių susitikimą, teigiama pranešime žiniasklaidai.

Renginyje bus atrinkta dvylika įdomiausių automobilių, kurių nuotraukos, po specialių fotosesijų, puikuosis 2019 metų kalendoriuje.

Taigi visų išpuoselėtų, modifikuotų, klasikinių, amerikietiškų, stance, sportinių ir t.t. automobilių vairuotojai kviečiami smagiai praleisti laiką bendraminčių būryje, parodyti savo vairuojamą techniką, papasakoti apie ją bei pažiūrėti į kitų automobilius.

Renginio metu visi automobiliai bus išrikiuoti teritorijoje – sudarant parodos automobilių parką. Norintieji pretenduoti į vietą kalendoriuje, važiuos ant specialios pakylos prie scenos, kur turės trumpai pristatyti savo automobilį. Iš keturių žmonių sudaryta komisija rinkimų pabaigoje paskelbs verdiktą, kurie dvylika automobilių bus atrinkti kalendoriaus fotosesijai.

Padangų svilinimo šou

Be pagrindinio renginio akcento – rinkimų, dar vyks taip pat Lietuvoje tikriausiai nematyto formato padangų svilinimo atrakcija. Tai bus daroma ne ant asfalto, o ant specialios medinės platformos. Taigi turėtų būti labai daug dūmų ir greitai sprogstančių padangų. Turintys svilinimui paruoštų „gumų“ – laukiami taip pat. Tiek su automobiliais, tiek su motociklais.

Viso „Spring Break Meet 2018“ renginio tikslas – smagiai praleisti laiką išskirtinių automobilių apsuptyje, pabendrauti su bendraminčiais bei išrinkti dvylika gražiausių automobilių kalendoriui.

Organziatoriai atskleidžia, kad projektas – nekomercinis, mat išleisti kalendoriai nebus parduodami, tik išleidus išdalinti jame esančių automobilių savininkams.

Gegužės 20 dieną, 12 valandą renginys įvyks Nemėžyje, Sirokomlės g. 38.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius