Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Padangų gamintoja „Hankook“ ir „Schmitz Cargobull“ plečia bendradarbiavimą

Padangų gamintoja „Hankook“ ir Europoje pirmaujanti sunkvežimių priekabų gamintoja „Schmitz Cargobull AG“ toliau plečia tarpusavio bendradarbiavimą. „Schmitz Cargobull AG“, novatoriškos gamybos ir pažangių technologijų bendrovė, kurios specializacija – balninių vilkikų puspriekabių gamyba, teikdama itin efektyvius transporto sprendimus nustato rinkos gaires. „Hankook“ padangas „Schmitz Cargobull“ jau daugelį metų naudoja kaip aukščiausios klasės padangas, tinkamas visų tipų puspriekabėms. Bendrovės, pratęsusios ilgalaikio tiekimo sutartis, dabar suderino strateginį tarptautinį bendradarbiavimą.
„Hankook Tyres“ ir „Schmitz Cargobull“
„Hankook Tyres“ ir „Schmitz Cargobull“ / Organizatorių nuotr.

Aukščiausios klasės padangų gamintojas „Hankook“ prisitaikė prie europietiškų eksploatavimo sąlygų ir ateityje modernias, aplinkai nekenkiančias ir ekonomiškas „Hankook e-cube“, „e-cube MAX“ ir „SmartWork“ serijų bei kitas padangas montuos „Schmitz Cargobull AG“ puspriekabių komplektacijai. Bendrovės neseniai sutartimi suderino tolesnį ilgalaikį bendradarbiavimą.

„Schmitz Cargobull AG“, kurios centrinė būstinė – Horstmare, yra puspriekabių segmento rinkos lyderė Europoje. Puspriekabių komplektacija su „Hankook“ padangomis pirmiausia yra orientuota į Europos rinką ir apims 9 populiarių rūšių 19,5 ir 22,5 colio padangas, tarp jų – itin efektyvias didžiatūrių (mega) puspriekabių 455/40 R 22,5 colio „Hankook e-cube Max“ serijos padangas. Visos „Hankook“ padangos bus tiekiamos tiesiogiai į „Schmitz Cargobull“ gamybos padalinius. 

Aukščiausios klasės „Hankook Premium“ sunkvežimių padangos bus montuojamos į daug apdovanojimų pelniusias „Schmitz Cargobull“ priekabas, skirtas sunkiasvoriams kroviniams gabenti regioniniais ir tarptautiniais maršrutais. Tarp kitų „Hankook“ padangų bus eksploatuojamos pasipriešinimą riedėjimui mažinančios „e-cube“ ir „e-cube MAX“ padangos, skirtos tarptautiniams tolimiesiems maršrutams, taip pat, pvz., „Hankook SmartWork“ serijos padangos su protektoriaus raštu, skirtu statybų aikštelėms.

Specialiai pritaikyti ir konkrečioms naudojimo sąlygoms skirti protektoriaus raštai pasižymi geriausiais rezultatais, ypač aplinkos apsaugos ir ridos srityse, kurios transporto įmonėms tampa vis svarbesnės turint omenyje bendras išlaidas. 

Organizatorių nuotr./„Hankook Tyres“ ir „Schmitz Cargobull“
Organizatorių nuotr./„Hankook Tyres“ ir „Schmitz Cargobull“

„Originalios gamintojo komplektacijos gaminių tiekimas pasaulyje garsiems sunkvežimių gamintojams ir sėkmingo bendradarbiavimo su „Schmitz Cargobull AG“ pratęsimas yra aukštos mūsų gaminių kokybės ir inovacijų potencialo pripažinimo įrodymas. Tai suteiks mums papildomą stimulą plečiant šį rinkos segmentą Europoje“, – teigia Ho-Youl Pae, „Hankook Tires Europa“ („Hankook“ padangų Europos padalinio) vadovas.

„Labai džiaugiamės numatomu intensyviu bendradarbiavimu ir didžiuojamės, kad mūsų padangos visiškai atitinka rinkos lyderio reikalavimus pagal eksploatavimo laiko, efektyvumo ir patikimumo kriterijus“, – akcentuoja Dietmaras Olbrichas, Vokietijos rinkos rinkodaros ir realizavimo padalinio viceprezidentas. 

Bernhard Schmitz, „Schmitz Cargobull AG“ vadovaujančiojo partnerio, žodžiais, ilgalaikis strateginės partnerystės su „Hankook“ plėtojimas bendrovei yra logiškas žingsnis, nes „Hankook“ strategija papildo SCB strategiją. Alaino Versace, bendrovės padangų komercijos plėtros vadovo, nuomone, ilgalaikis bendradarbiavimas su „Hankook“ turi teigiamą reikšmę „Schmitz Cargobull AG“ aukščiausios klasės produkcijai ir padeda jai savo klientams teikti optimalius transporto sprendimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius