-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pagalba sugedus kelyje: kada verta kelionėms pasiruošti planą B

Atsitikus nelaimei kelyje, nuleidus padangą ar ištikus kokiai nors kitai bėdai gali apimti bejėgiškumo jausmas, tačiau nereikia per anksti nuliūsti ir galvoti, jog sugedus automobiliui sugadinta bus visa kelionė. Bet kokiu atveju, gedimas, nelaimė kelyje – malonumas menkas, tačiau susidariusią situaciją operatyviai ir profesionaliai gali padėti išspręsti patyrę pagalbos kelyje specialistai.
Pagalba sugedus kelyje: kada verta kelionėms pasiruošti planą B
Pagalba sugedus kelyje: kada verta kelionėms pasiruošti planą B / Pigustralas.lt nuotr.

Jeigu automobilis nėra techniškai tvarkingas, pavyzdžiui, prietaisų skydelis šviečia kaip kalėdinė eglutė ar pusašio šarnyras skleidžia keistus garsus važiuojant mažu greičiu, susukus vairą į kairę ar dešinę pusę – tuomet pagalbos reikėtų kreiptis tiesiai į autoservisą, o sutvarkius transporto priemonę tęsti keliones tvarkingu automobiliu.

Automobiliui esant iš pažiūros tvarkingam įmanoma kažkokios problemos ir nepastebėti, ypač – jei transporto priemonė yra „vyresnio amžiaus“. Tačiau yra keli saugikliai, kuriuos galima įsijungti atėjus tam tikram laikui.

Pigustralas.lt nuotr./Pagalba sugedus kelyje: kada verta kelionėms pasiruošti planą B
Pigustralas.lt nuotr./Pagalba sugedus kelyje: kada verta kelionėms pasiruošti planą B

Verta būti pasiruošus planą B, kitaip tariant, pasiruošus galimam automobilio gedimui. Automobilis dėvisi su kiekvienu šimtu ar tūkstančiu kilometrų. Jame tiek daug įvairiausių mechanizmų, kurie atlikdami darbą nuo trinties, smūgių bei įvairiausių jėgų veikimo gali vienu momentu tiesiog imti ir nustoti atlikinėti savo funkciją.

Tokiu atveju sulauksime gedimo. Gedimo tikimybė ypač išauga tada, kai automobilio amžius peržengia dešimties metų ribą. Turint tokią transporto priemonę derėtų tendencingai atlikinėti automobilio priežiūros einamuosius darbus, taip pat verta yra pagalvoti apie įvykių eigą kelyje nutikus gedimui ar kokiai nors kitai nepavydėtinai situacijai. Nesvarbu kas atsitiko: nuleido padangą, sugedote, atsitiko avarinė situacija, neužvedate automobilio ar įvažiavote į griovį – jums gali padėti pagalbos kelyje profesionalai Pigustralas.lt. Turėdami šios įmonės kontaktus su savimi ar telefone galėsite kelionėje jaustis ramiau ir išvengsite bereikalingo blaškymosi stresinės situacijos metu.

Kalbant daugiau apie pagalbos kelyje įvairovę, kurią gali pasiūlyti Pigustralas.lt, tai galima pradėti pagalba automobiliams (visureigiams – taip pat) visoje Lietuvoje ir pabaigti pagalba specialiajai technikai.

Ši novatoriška įmonė organizuoja ir specialiosios (daugiau nei 10 tonų sveriančios) technikos, traktorių bei didelių gabaritų krovinių, pavyzdžiui, storasienių vamzdžių pervežimus. Tiesa, bendras krovinio svoris negali viršyti 16 tonų.

Pigustralas.lt nuotr./Pagalba sugedus kelyje: kada verta kelionėms pasiruošti planą B
Pigustralas.lt nuotr./Pagalba sugedus kelyje: kada verta kelionėms pasiruošti planą B

Daugumą šios įmonės paslaugų riboja tik Lietuvos siena, tačiau yra išimčių – pigustralas.lt gali pargabenti automobilį ir iš kaimyninių šalių. Taip pat įmonė išsiskiria savo operatyvumu, o tai palengvina visus nelaimės kelyje atvejus. Visais kitais atvejais jie yra pasiruošę jums padėti ir surasti optimalų sprendimo būda jūsų situacijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius