-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžyje vairuotojai jau gali naudotis V.Alanto gatvės tęsiniu

V.Alanto gatvės tęsinio statybos užbaigimo komisija leido pradėti gatvės eksploataciją. Penktadienio vakare buvo pradėtas eismas V.Alanto gatvės tęsiniu nuo V.Alanto ir J.Tilvyčio g. žiedinės sankryžos iki Projektuotojų g.
Alanto gatvės tęsinys
Alanto gatvės tęsinys / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

„Pagaliau baigėme pirmojo etapo statybos darbų procedūras, išsprendėme techninius nesklandumus ir galime pasidžiaugti dar viena nauja gatve mieste. Ji pagerins miestiečių susisiekimo galimybes ir eismo sąlygas mieste“, –  sakė Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktorė Kristina Nakutytė.

Dar gruodžio mėnesį Panevėžio miesto savivaldybės taryba sutiko, kad Savivaldybės administracija, AB „Panevėžio keliai“, UAB „Aukštaitijos vandenys“ ir Panevėžio statybos tresto filialas „Gerbusta“ sudarytų taikos sutartį dėl naujosios V.Alanto gatvės baigimo darbų.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Alanto gatvės tęsinys
Tomo Markelevičiaus nuotr./Alanto gatvės tęsinys

Sutartimi įsipareigota, kad vamzdynai, dėl kurių kilo ginčas, liks „Aukštaitijos vandenų“ nuosavybė ir nebus keičiama registracija Registrų centre.

Statybos darbus atlikusi UAB „Gerbusta“ įsipareigojo Savivaldybei grąžinti beveik 71,5 tūkst. Lt už neatliktus vamzdynų keitimo darbus, Savivaldybė – galutinai atsiskaityti su „Panevėžio keliais“ (beveik 456 tūkst. Lt) už V.Alanto gatvės statybos baigimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius