-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžys rengiasi sudaryti asfaltuoti planuojamų žvyruotų gatvių eilę

Panevėžio miesto savivaldybė antradienį pranešė besirengianti asfaltuoti žvyruotas miesto gatves. Miesto infrastruktūros skyriaus vedėjo pavaduotojas Darius Linkonas teigė, kad šiuo metu žvyruotos gatvės mieste sudaro 45,2 iš 226 km, tikslas – įvertinti visų 115 gatvių būklę, sudaryti eilę ir ją paskelbti visuomenei.
Ilgoji gatvė Vilniaus rajone
Žvyrkelis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Viena vertus, tai aktualu, naudinga ir informatyvu panevėžiečiams. Antra, savivaldybė galės dar racionaliau planuoti, paskirstyti valstybės ir miesto biudžeto lėšas joms asfaltuoti“, – pranešime sakė savivaldybės administracijos darbuotojas.

Sudarant asfaltavimo eilę bus vertinamas gatvės, visuomeninio ir kito transporto, dviračių, pėsčiųjų eismo intensyvumas bei plėtros galimybės, gatvės užstatymo tankis ir užbaigtumas, ar yra viešųjų paslaugų įstaigų, kitų lankytinų objektų, gatvės techninė būklė, vandens surinkimo sistemos būklė, inžinerinių tinklų būklė ir užbaigtumas, gatvių klasifikacija.

Darbus atliks konkursą laimėjusi bendrovė „Kelprojektas“.

Įmonė turės ne tik sudaryti asfaltavimo eiles, bet ir pasiūlyti optimaliausius gatvių rekonstrukcijos, remonto metodus. Šios paslaugos kainuos beveik 8 tūkst. eurų.

Žvyruotų gatvių asfaltavimo eiliškumas savivaldybei turėtų būti pateiktas birželio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius