-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Prakaituojantis“ kelias Jurbarko rajone – pavojingas

Kelias iš Stakių į Paulius padengtas skysta smala. Tokią nerimastingą žinutę redakcijai neseniai atsiuntė kasdien asfaltuota atkarpa važinėjantys gyventojai. Žmonės guodėsi, kad asfaltas toks skystas, jog automobiliai ne tik apnešti smala, bet slidinėja, todėl važiuoti nesaugu.
„Via Baltica“ vasaros metu
Asociatyvi nuotrauka: nuo karščio išplaukęs bitumas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kasdien į darbą Jurbarke važiuojantis vyras tikino, kad įsibėgėjant vasarai keliu važiuoti darosi vis nesaugiau. Iš pradžių paviršiuje buvusios gan nedidelės bitumo balos kylant temperatūrai padengė beveik visą kelią.

„Su vietiniais juokaujame, kad tiems, kas turi parūdijusias mašinas, gerai – nusismaluoja dugną. Tačiau jei rimtai – nejuokinga. Nes net lėtai važiuodamas slidinėji. Kažin, ar tas kelias tikrai kokybiškai padarytas“, – svarstė paskambinęs vyras.

Minėtas kelias įvairių minčių kelia ir Raudonės seniūnui Česlovui Meškauskui. Seniūnas taip pat abejoja kelio kokybe. Tokios mintys kyla šį kelią lyginant su kitais neseniai asfaltuotais keliais, nes šie neišskiria arba išskiria kur kas mažesnius kiekius bitumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius