Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pretendentas tapti „Tautos automobiliu 2022“: „Hyundai i20“

Konkurse „Lietuvos metų automobilis 2022“ iš viso dalyvauja 31 automobilis. Skirtingų klasių, gamintojų ir kainuojantys labai skirtingai. Metų automobilį išrinks komisija, padedama ekspertų. O kuris iš jų taps „Tautos automobiliu“? Balsuokite apklausoje (po tekstu) ir padėkite išrinkti šio titulo laimėtoją.
Hyundai i20
Hyundai i20 / Gamintojų nuotr.

Savo balsą atiduokite TAUTOS AUTOMOBILIO rinkimų apklausoje.

Visa informacija apie konkursą.

Mažas, vikrus ir turi viską, ko reikia praktiškam automobiliui. naujasis „Hyundai i20“ – tai trečioji populiariojo modelio karta, iškelianti naujus kriterijus B segmentui priskiriamiems automobiliams. Pirmasis „i20“ buvo pristatytas 2008 metais. Pagrindiniai šio modelio ypatumai – kokybė, patikimumas ir praktiškumas. „Hyundai i20“ gaminamas Turkijoje, Izmito gamykloje.

Palyginti su pirmtaku, naujasis „i20“ yra dar sportiškesnis: 24 mm žemesnis, 30 mm platesnis ir 5 mm ilgesnis. Važiuoklės bazė 10 mm ilgesnė. Galutinį akcentą suteikia naujo dizaino aliumininiai 17 colių ratlankiai. Bagažinės talpa – 351 litras, taigi, 25 litrais daugiau nei anksčiau.

„Hyundai i20“ įgijo naują priekinį ir galinį bamperius bei priekines groteles. Pleišto formos šoninis profilis atskleidžia energingą šio modelio prigimtį. Ekspresyvi šoninė linija baigiasi unikaliai suformuota C atrama. Nauji galiniai žibintai susilieja automobilio gale, pabrėždami jo plotį ir charakterį.

Galima rinktis iš 10 kėbulo spalvų: „Polar White“, „Sleek Silver“, „Phantom Black“, „Dragon Red“, „Tomato Red“, „Slate Blue“, iš kurių šios keturios yra naujos: „Intense Blue“, „Aurora Gray“, „Aqua Turquoise“, „Brass“. Automobiliui galima suteikti individualumo pasirinkus juodą „Phantom Black“ stogą.

hyundai i20

  • Variklis – 1.0 T-Gdi,
  • Maksimali galia – 120AG ;90KW,
  • Maks. sukimo momentas, Nm – 172 Nm / 4 000 sūk./min.,
  • Įsibėgėjimas iki 100 km/h, sek. – 10,1,
  • Degalų sąn. (ES), m/u/v, l/100 km – 5,2,
  • CO2 emisija, g/km – 118,
  • Pigiausio modelio kaina, Eur – 13 990,
  • Pristatomo modelio kaina, Eur – 23 550.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius