-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruso rankomis surinktas „Nissan Juke R“ ketvirtį mylios įveikė per 10,48 sek.

Tikriausiai pamenate nedidelį, akis draskantį „Nissan Juke R“ – krosoverį su GT-R varikliu. Turtuolis iš Rusijos savo rankomis susirinko baltą „Juke R“.
Savadarbis „Nissan Juke R“
Savadarbis „Nissan Juke R“ / Kadras iš vaizdo siužeto

„Nissan“ pranešė, kad gamins ribotą kiekį tokių krosoverių, o vieneto kaina turėtų siekti apie 500 tūkst. eurų (1,7 mln. Lt).

Į Maksvoje organizuojamas traukos lenktynes susirenka gausybė oligarchų. Automobilių parke galima pastebėti visko: nuo paprastų BMW M3 iki „Bugatti Veyron“ ar „Lamborghini Gallardo“ su dviem turbokompresoriais bei 1500 AG.

„Juke R“ savininkas Vladimiras U. 3,8 litro V6 varikliui atliko galios didinimo darbus, o 750 AG krosoveris ketvirčio mylios (402 metrų) trasą įveikė per 10,48 sekundės. Negana to, per šį laiko tarpą automobilis įsibėgėjo iki 213,9 km, o ties 1600 metrų riba greitis siekė 287 km/h. Visai neprastas rezultatas, baltam, abejingų nepaliekančiam krosoveriui.

Palyginimui, galime pridurti, kad standartinis „Bugatti Veyron“ 402 metrų distanciją įveikia per 10,2 sekundės. Tai – oficialūs gamintojo duomenys.

VIDEO: Nissan Juke-R and Jeep SRT-8 Twin Turbo - Unlim 500+ 2012, SUV TOP-3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius