-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarvuotą visureigį NIVA rusai nusprendė parduoti už milijoną rublių

Šarvuoti automobiliai Rusijoje – ne naujiena. Daugybė smulkesnių ar stambesnių verslininkų, besivežiojančių dideles grynųjų pinigų sumas, renkasi šarvuotus automobilius saugumo sumetimais. Ir nesvarbi, ar tai vokiški „Audi“, „Mercedes“ ar rusiška NIVA (VAZ 2121).
Šarvuotas rusiškas visureigis NIVA
Šarvuotas rusiškas visureigis NIVA / Motor.ru nuotr.

Rusiškame Autoplius.lt atitikmenyje, skelbimų portale Avto.tu pasirodė įdomus skelbimas. Nuotraukose – brutalios išvaizdos visureigis NIVA, kurio kaina – milijonas rublių (apie 11 tūkst. Eur.).

Pardavėjas neslepia, kad, gražindamas NIVA, stengėsi kopijuoti GL klasės „Mercedes“. Todėl ir pavadino NIVA „rusišku geliku“. Jis neva niekad nebuvo naudojamas inkasacijos reikmėms.

Tačiau visiškai šarvuotas automobilis turi ir oficialų vardą – Laura. Skelbime rašoma, kad jis pagamintas 2014 m. ir yra nuvažiavęs 100 tūkst. km.

Tai pat užsimenama, kad pakeistos surūdijusios kėbulo dalys, stengiantis išsaugoti gamyklinį šarvą.

NIVA, vardu Laura, ta proga buvo perdažyta juodai, kad pikčiau atrodytų. Savininkas taip pat išplatino ratų arkas ir uždėjo gerokai didesnius, nei priklausytų, 20 colių ratus. Ir prilipdė Niva Urban buferius.

Automobiliui taip pat pritvirtinti specialūs slenksčiai, veidrodėliai, stilingos priekinės grotelės, išpjautas stoglangis ir sumntuotas diodinis salono apšvietimas.

Salono apdaila – natūralios odos. Taip pat instaliuotas sėdynių šildymas elektra. Ranktūryje įrengtas mini baras bei garso sistema Pride.

Pakaba taip pat atnaujinta, detalės pasiskolintos iš naujo Chevrolet Niva, o priekiniai amortizatoriai – firmos KYB. Tiesa, implantuotas Stinger Subaru Sound duslintuvas ir naujas variklio valdymo blokas. Įdomu, kad ši NIVA varoma tik galiniu tiltu, priekinis atjungtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius