Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Statoil“ degalinės Grigiškėse laukia kapitalinė rekonstrukcija

Degalinių tinklas „Statoil“ pradeda rekonstruoti vieną populiariausių savo degalinių Grigiškėse. Bendrovė informuoja, kad dėl kapitalinės rekonstrukcijos nuo kovo 23 iki balandžio vidurio degalinėje nebus galima įsigyti degalų, išskyrus dujų. Tiesa, degalinėje esanti „Statoil“ parduotuvė veiks įprastu ritmu.
„Statoil“ degalinė Kaunas-Vilnius kelyje
Asociatyvi nuotr.: „Statoil“ degalinė

„Grigiškių degalinė yra viena intensyviausių užmiesčio degalinių, ją itin mėgsta iš Vilniaus Vakarų Lietuvos link vykstantys vairuotojai ir keleiviai. Pastebėjome, kad dėl savo populiarumo ši degalinė tapo per maža dabartiniam srautui, reikia ne tik daugiau degalų pompų, bet ir aptarnavimo kasų, daugiau tualetų ir kt., todėl nusprendėme ją iš esmės rekonstruoti. Pirmajame rekonstrukcijos etape bus pertvarkoma degalų zona, todėl iki balandžio vidurio klientai negalės įsipilti degalų. Atsiprašome klientų, kuriems šie laikini apribojimai sukels nepatogumų. Tiesa, prekyba dujomis vyks nenutrūkstamai, mat statybų darbai nepalies dujų terminalo, taip pat pilnai veiks degalinės parduotuvė, bus galima įsigyti užkandžių, gėrimų, pasinaudoti tualetu ir pan.“, – sakė „Statoil & Fuel Lietuva“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Atnaujinus degalų pylimosi zoną, nuo balandžio vidurio ketinama pradėti ir kapitalinę parduotuvės pastato rekonstrukciją. Tačiau šie darbai prekybai netrukdys. „Darbus suplanavome taip, kad nuo balandžio vidurio „Statoil“ Grigiškių degalinė galėtų priimti ir aptarnauti klientus įprastu rėžimu – bus galima ir įsipilti degalų, ir įsigyti kavos, užkandžių bei kitų produktų“, – pridūrė G. Bandzevičius

Atnaujinta degalinė bus patogesnė ir erdvesnė. Degalinėje veiks daugiau pompų, speciali satelitinė pompa vilkikams, leidžianti pilti degalus iškart į du krovininio automobilio bakus. Degalinėje taip pat išsiplės asortimentas: bus prekiaujama „premium“ klasės dyzelinu „miles Plus“ bei lietuvišku ekologiniu degalų priedu vilkikams „AdBlue“, kuris padeda mažinti degalų sunaudojimą ir aplinkos taršą.  Skubančių patogumui visos pompos turės atsiskaitymo terminalus, tad apmokėti už degalus bus galima neužeinant į parduotuvę.

„Statoil Grigiškių“ parduotuvės plotas taip pat išsiplės – beveik dvigubai. Viduje veiks net keturi kavos aparatai, bus patogiau išdėstytos kasos, įrengta erdvi poilsio zona. Vietoje vieno bendro tualeto numatoma įrengti penkis – du moterims, du vyrams ir vienas neįgaliesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius