-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių darbas? „Harley-Davidson“ sumokės 25 tūkst. eurų žmogui, kuris moka pasakoti istorijas

Visame pasaulyje žinoma motociklų gamintoja „Harley-Davidson“ terminuotam dviejų mėnesių darbui ieško aistringo nuotykių ir istorijų pasakotojo. Darbo priemonė – motociklas „Street Glide“, kuris pasibaigus kontraktui atiteks dalyviui (jo kaina – nuo 20 tūkst. eurų). Atlyginimas – 25 000 eurų.
„Harley-Davidson“ motociklas
„Harley-Davidson“ motociklas

Kiekvienais metais ši kompanija savo gerbėjams ir klientams visame pasaulyje paruošia išskirtinius renginius. Vienas jų – įspūdinga kelionė motociklu Europos keliais, pavadinta „Discover More 2015“. Projektas „Discover More 2015“ įtrauks visus – tiek pagrindinį dalyvį, tiek „Harley-Davidson“ fanus, kurie seks vienintelio dalyvio nuotykius, nufilmuotus ir rodomus internete.

Paskelbus šį neįprastą darbo pasiūlymą, per pirmąsias tris dienas norinčių dalyvauti anketos užplūdo projekto elektroninį paštą: kas dvi minutes įkrisdavo po vieną naują dalyvio anketą. Šiuo metu jau yra daugiau nei 5 000 paraiškų iš daugiau nei 27 Europos šalių. Kai kurie kandidatai buvo labai išradingi ir atsiuntė savo kurtus filmukus, kuriuose jie vairuoja savo „harlius“.

„Svajonių darbas, galimybė geriau pažinti Europą, laisvės ir nežinomybės pojūtis,“ – taip apibūdino šį iššūkį daugelis pretendentų. Vienas iš esminių darbdavio „Harley-Davidson“ reikalavimų yra „turėti aistrą pasakoti istorijas, kurios įkvėptų kitus išbandyti panašų nuotykį“. O nuotykių ir istorijų tikrai bus, nes kelionė truks du mėnesius. Ją lydės profesionali filmavimo komanda.

Iki kovo 20 d. kompanija laukia ir Lietuvos vairuotojų paraiškų. Potencialus darbuotojas turi turėti Europos sąjungoje galiojantį  pasą ar leidimą dirbti ir keliauti, taip pat motociklo teises. Laimėtoją, kuris užims patogią „Street Glide“ sėdynę,  „Harley-Davidson“ paskelbs jau balandžio mėnesį. Dalyvio anketą rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius