-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Taxify“ plečiasi į Kauną

„Taxify“, populiariausia mobilioji taksi programėlė Baltijos šalyse, nuo šiandien pradeda paslaugų teikimą Kaune. Startuolis pasirašė sutartį su taksi paslaugų įmone „City Taxi“.
„Taxify“
„Taxify“ / „Taxify“ nuotr.

„Taxify“ yra populiariausia keleivių pervežimo programėlė Baltijos šalyse, veiklą vykdanti 10-yje šalių. Bendras klientų skaičius siekia daugiau nei pusę milijono. Įmonė mūsų šalyje startavo dar 2014 metų spalį ir plėtrą pradėjo nuo Vilniaus. Šiuo metu Vilniuje šia programėle galime išsikviesti apie 450 vairuotojų. Kaune starto dieną programėle bus galima išsikviesti apie 100 automobilių.

„Džiaugiuosi, kad pagaliau „Taxify“ įžengė ir į antrąjį pagal dydį Lietuvos miestą. Mūsų programėle galima išsikviesti tiek taksi bendrovės automobilį, tiek pavežėjimo paslaugas teikiantį vairuotoją, todėl kauniečiams atsiveria didelės pasirinkimo galimybės. Atsakingai ruošiamės startui, kad užtikrintume paslaugos kokybę, mokėme tiek taksi, tiek pavežėjimo paslaugos vairuotojus“, – sakė Markusas Villigas, „Taxify“ kūrėjas ir vadovas.

„Taxify“ yra populiariosios „Uber“ analogas – nemokama programėlė, kurią galima parsiųsti į išmaniuosius telefonus. Jos pagalba realiu laiku nustatomas arčiausiai esantis vairuotojas ir iškviečiamas. Kai užsakymas patvirtinamas, klientas gali sekti vairuotojo kelią iki jo – taip užtikrinant optimalų laiko planavimą. Po kelionės klientas gali įvertinti kelionę ir vairuotoją.

„Mūsų sprendimą dirbti su „Taxify“ lėmė programėlės paprastumas ir funkcionalumas – ja nesudėtinga naudotis tiek klientams, tiek vairuotojams. Vairuotojai greitai perpranta veikimo principą, taip pat gauname grįžtamąjį ryšį apie darbo kokybę. Kartu su „Taxify“ ateina ir naujų klientų – tai užsieniečiai, kurie šia programėle naudojasi savo šalyje“, – apie bendradarbiavimą kalba taksi bendrovės „City Taxi“ vadovas Tomas Mickevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius