-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija Meksikoje: visureigių-monstrų varžybose žuvo 8 žmonės, kurių 4 – vaikai

Meksikoje Čihuahua valstijoje visureigių-monstrų varžybose įvyko tragedija – vienas automobilių nesėkmingo triuko metu įsirėžė į žiūrovų minią ir pražudė aštuonis žmones, iš kurių keturi vaikai.
Avarija Meksikoje
Avarija Meksikoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per keletą automobilių, kurie naudoti kaip kliūtys, peršokęs visureigio-monstro vairuotojas nesuvaldė savo transporto priemonės, ir ši rėžėsi į žiūrovų minią. Vaizdo įraše ir fotografijose puikiai matyti, kad saugumas renginio metu nebuvo užtikrintas – automobilio ir žiūrovų neskyrė jokios rimtesnės užtvaros.

Liudininkai teigia, kad vairuotojas triuko metu galva trenkėsi į vairą ir kelias sekundes buvo praradęs sąmonę bei mašinos kontrolę. Tų kelių sekundžių užteko, kad mašina įsirėžtų į žiūrovų minią ir šeši žmonės žūtų iškart.

Dar dviejų žiūrovų gyvybės po kiek laiko užgeso ligoninėje, pranešama, kad pavojus vis dar gresia mažiausiai dvylikos žmonių gyvybėms. Sužeistųjų skaičius iš viso siekia 80, iš kurių per 40 pateko į ligoninę. Valstijos ligoninės prašo žmonių aukoti kuo daugiau kraujo sužeistiesiems.

Pranešama, kad visureigio vairuotojas yra suimtas ir apklausiamas, o pareigūnai taip pat tiria renginio metu naudotas saugumo priemones, apklausia organizatorius.

Čihuahua valstijos gubernatorius Cesaras Duarte Juarezas paskelbė trijų dienų gedulą.

Tokiems pasirodymams naudojami visureigiai lengvai išvysto didesnį nei 100 km/h greitį, nors jų svoris siekia nuo 7 iki 9 tonų. Šių visureigių padangos sveria iki 400 kg, o pačios mašinos varžybų metu dažnai pašoka į kelių metrų aukštį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius