Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vagis Amerikoje nuvarė automobilį iš parduotuvės, kurioje paliko dokumentus

Automobilių vagys kartais stebina išmanumu ir originaliais naujausių saugumo sistemų apėjimo būdais. Tačiau kartais jie nustebina savo kvailumu, o pastarasis užfiksuotas nutikimas Teksase, JAV, pretenduoja į kvailiausios metų vagystės titulą.
Vagis
Vagis

San Antonijo mieste įsikūrusi „Auto Boulevard“ parduotuvė užsiima naudotų automobilių prekyba. Saulėtą gegužės 27-ąją dieną vienas šios parduotuvės pardavėjas potencialiam pirkėjui aprodė naudotą „Infiniti G37“ automobilį ir, paprašęs jo kelias minutes lukterti, kol galės kartu atlikti bandomąjį važiavimą, nubėgo sutvarkyti reikalų su kitu klientu.

Tačiau „Infiniti“ modeliu susidomėjęs klientas pardavėjo nepaklausė. Kol šis buvo išėjęs, klientas paprasčiausiai įlipo į 2010-aisiais pagamintą „Infiniti“ automobilį ir juo nuvažiavo. Vyras pamiršo apie vieną esminį dalyką – atstovybėje, iš kurios vagišius ką tik nukniaukė automobilį, jis paliko savo asmens tapatybės kortelės kopiją.

„Jam greičiausiai taip patiko šis automobilis, kad jis nusprendė jį pasiimti. Tačiau aš vis dar nesuprantu – kodėl reikėtų bandyti tą padaryti, kai atstovybė turi visus tavo duomenis?“ – stebėjosi „Auto Boulevard“ savininkas Carlosas Gonzalesas.

Jis teigė pats nuvažiavęs adresu, kuris nurodytas jo ID kortelėje. Kaimynai sakė, kad ieškomas vyras čia gyveno, tačiau jau kelias savaites nesirodė namuose.

Automobilis vėliau kelis kartus buvo pastebėtas San Antonijaus gatvėse, tačiau jo vagis dar nesulaikytas. Vietos policija kreipėsi į amerikiečius pagalbos, tačiau įspėjo, jog žmonės patys nebandytų sulaikyti įtariamojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius