-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojas nufilmavo, kaip 140 km/val. greičiu Vilniuje vejasi apsaugininkus

Iš pilietinės pareigos Geležinio Vilko gatvės ereliu tapęs Donatas: „Specialiai vijausi 140 km/val. greičiu lekiantį apsaugos ekipažą – norėjau visuomenei parodyti, kaip mūsų gatvėse nesaugu.“
Apsaugininkų „Škoda“
Apsaugininkų „Škoda“ / Kadras iš filmuotos medžiagos

Sostinės vairuotojas, pasipiktinęs apsaugininkais, kurie lėkė Geležinio Vilko gatve maždaug 140 km/val. greičiu, vijosi juos ir filmavo.

„Esu piktas ant jų, nes vairuoja, kaip nori, lyg būtų viršesni už kitus eismo dalyvius“, – 15min.lt prisipažįsta Donatas.

Kadras iš filmuotos medžiagos/Filmavęs vairuotojas užfiksavo savo spidometro rodmenis
Kadras iš filmuotos medžiagos/Filmavęs vairuotojas užfiksavo savo amerikietiško spidometro rodmenis

Vaizdo įrašas prasideda dar ties Santariškėmis, kur „Eurocash1“ ekipažas su „Škoda Yeti“ sustoja prie raudono šviesoforo. Iš žybsinčių švyturėlių nesunku nuspėti, kad apsaugininkai startuos guviai ir toliau ryžtingai spaus akseleratorių.

Taip ir atsitinka – „Škoda“ tolsta iš filmuotojo akiračio.

Tačiau persekiotojas nepasiduoda, nepaisant netgi to, kad vairuoja automobilį su mechanine dėže ir filmuoja laikydamas mobilųjį dešinėje rankoje, su kuria perjunginėja pavaras.

Kai pasiveja apsaugininkus, pilietiškasis vairuotojas pateikia įrodymą, kaip greitai pastarieji lekia – pafilmuoja savo mašinos spidometrą.

VIDEO: 15min.lt - vilnietis vijosi apsaugininkus 140 km/val. greičiu

„Mieste lėkti 140 km/val. greičiu – neprotinga. Niekada taip nevažiuoju, tik visuomenei šį kartą norėjau parodyti, kad mūsų gatvėse nesaugu“, – teigia vilnietis Donatas.

Kadras iš filmuotos medžiagos/Apsaugininkų „Škoda“
Kadras iš filmuotos medžiagos/Apsaugininkų „Škoda“

Jo pateiktame vaizdo įraše matyti, kaip sustojama Šeškinės kalno apačioje, kur Geležinio Vilko gatvė susilieja su Ukmergės, o tada toliau dideliu greičiu lekiama ir Seimo tunelio link.

„Esu matęs, kaip saugos tarnybų automobiliai važiuoja per raudoną šviesoforo signalą. Belieka laukti kokios nors eilinės nelaimės dėl tokio nesaugaus vairavimo“, – skeptiškai nusiteikęs vairuotojas Donatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius