-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Vakariniame aplinkkelyje rytą susiformavo milžiniška spūstis

15min skaitytojai dalijasi ketvirtadienio ryto vaizdais: Vilniaus Vakarinis aplinkkelis nuo Pilaitės viaduko – suparalyžiuotas.
Spūstis Vilniaus Vakariniame aplinkkelyje
Spūstis Vilniaus Vakariniame aplinkkelyje / Skaitytojo Andriaus nuotr.

Temą siūlykite gazas@15min.lt

Papildyta 9.30 val. Spūstis aplinkkelyje baigėsi, eismas stoja tik Oslo g. Skaitytojai komentaruose pasakoja, kad ryte iš Pilaitės į Naujamiestį važiavo pusantros valandos.

Ketvirtadienio rytą eismas Vilniaus Vakariniame aplinkkelyje stojo jau nuo 7.30 val. Mirksėdamas švyturėliais pagalbine juosta važiavo policijos ekipažas, vaikydamas neteisėtai šią juostą užėmusius eismo dalyvius.

Pasitaikė ir smulkių avarijų, dėl kurių eismas stojo dar labiau.

Pilaitės prakeiksmas

Panaši situacija šiame populiariame Vilniaus rajone susidaro kas rytą. Norint laiku spėti į darbą, Pilaitės gyventojams derėtų į darbą pajudėti anksčiau nei 7 val. ryto. Tokia situacija susidarė dėl to, kad Vilniaus valdžia leidžia plėsti šį gyvenamąjį rajoną, tačiau eismo arterijų, vedančių į miestą, iš esmės viena – Pilaitės prospektas.

Žilvino Pekarsko / 15min nuotr./Salotės g. Vilniuje
Žilvino Pekarsko / 15min nuotr./Salotės g. Vilniuje

Eismo srautas šia arterija nuolat didėja. Kaip ir šalutinėmis gatvėmis, vedančiomis arba į aplinkkelį, arba į Pilaitės pr. Tarkime, iki šiol buvusi tuštutėlė Salotės gatvė tapo magistrale.

Tiesa, Vilniaus valdžia nutiesė Taurupės gatvę, kuria dalis Pilaitės gyventojų per Karoliniškių mišką išlenda į aplinkkelį ties L.Asanavičiūtės g. Bet „piltuvėlio“ problemos tai nesprendžia – eismas vis tiek stoja ties Oslo g.

15min žurnalistai yra netgi atlikę eksperimentą: iš Pilaitės į miesto centrą važiavo trimis skirtingais keliais: Pilaitės pr., kuris turėtų būti greičiausias, Zujūnų g. ir per Karoliniškių mišką (t.y. aplink). Kuris vairuotojas užtruko ilgiausiai, nuspėti nesunku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius