-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienintelį Lietuvoje „Harley-Davidson“ saloną pašventino motociklams neabejingas kunigas

Trečiadienį, liepos 24 d. Vilniuje atidarytas vienintelis Lietuvoje „Harley-Davidson“ motociklų salonas. Idėjos autoriai – „Tamsta muzika“ festivalio sumanytojas, „Poliarizuotų stiklų“ muzikantas, motociklų entuziastas Arvydas Skernevičius, bei jo sūnūs Petras ir Jonas Skernevičiai.
„Harley-Davidson“ motociklų salono atidarymas
Algirdas Toliatas šventina motociklų saloną / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nors lietuviai bijosi didelės šių motociklų kainos, Arvydas patikina, kad tai tikrai nėra itin brangus malonumas – nauji „Harley-Davidson“ motociklai kainuos nuo 28 tūkst. Lt. Potencialiems klientams salone bus suteikta galimybė išbandyti legendinius motociklus – čia bus paruošti 3 bandomieji modeliai. Salono įkūrėjas sutiko, kad tokie motociklai yra prabangos prekė, tačiau atkreipė dėmesį, kad oficialioje atstovybėje bus parduodami ir naudoti egzemplioriai.

„Minėdamas 28 tūkst. litų aš turiu omenyje naują motociklą. Paieškojęs penkių metų gali nusipirkti už perpus mažesnę kainą, o galbūt ir dar pigiau. Manau, tai jau visai įkandama suma. Tie, kas mėgsta keliauti, važiuoti mėgaudamasis gamta, renkasi būtent tokias transporto priemones“, – komentavo A.Skernevičius pridurdamas, kad nepaisant stiprėjančios konkurencijos, ypatingai iš Japonijos gamintojų, „Harley-Davidson“ vis dar išlaiko kultinį statusą.

Salono įkūrėjas prognozavo, kad maždaug 40 proc. parduotų motociklų bus naudoti ir šis rodiklis bus panašus į JAV veikiančių „Harley-Davidson“ atstovybių. Jis paminėjo, kad naudotis motociklai pirkėjams bus patrauklūs dėl mažesnės kainos, bet ir dėl pagal visas gamintojo rekomendacijas atlikto remonto. Tiesa, tapti Vilniaus H.O.G („Harley Owners Group“) klubo nariu nebus taip paprasta.

„Jei žmogus nusiperka naują motociklą, jis automatiškai tampa pasaulinės H.O.G bendruomenės nariu ir turi tam tikras privilegijas. Visgi tam, kad įstotum į Vilniaus būrį, reikalingos rekomendacijos. Kaip ir kiekvienas klubas H.O.G saugo save nuo pašalinių žmonių, kurie yra galbūt nemalonūs, įžūlūs, grubūs ar dar kažkokie, gal turi kažkokių problemų. Kad tokių neatsirastų ir jie negadintų viso kolektyvo, tam įvesta rekomendacijų sistema“, - tvarką įvardino A.Skernevičius.

Naująjį „Harley-Davidson“ motociklų saloną pašventino pašventino ir dviratėms transporto priemonėms neabejingas kunigas Algirdas Toliatas. Kreipdamasis į atidaryme susirinkusius baikerius jis išreiškė viltį, kad legendinio prekės ženklo atstovybė taps nauja susitikimų vieta ne tik „Harley-Davidson“ bendruomenės nariams, bet ir kitiems baikeriams.

„Tai, kaip eidami briauna sugebame pasimokyti iš savo klaidų, įveikti sunkumus, nepalūžti ir tęsti kelionę dar stipresni – tai yra Dievo palaiminimas. Šitokio palaiminimo linkiu Jums, Jūsų klubui, draugams, bičiuliams, kurie čia lankysis. Kad Dievas laimintų Jūsų kelius. Visgi saugiausi esame tada, kai patys saugomės. Linkiu, kad mes patys kurtume saugius, gražius kelius, kuriuose gera būtų keliauti“, – laimindamas vienintelį šalyje „Harley-Davidson“ salonė kalbėjo A.Toliatas.

Pats kunigas pasakojo mėgstantis motociklus ir nors vairuoja ne „Harley-Davidson“, džiaugėsi turėdamas galimybę palaiminti naują legendinio gamintojo gerbėjų židinį. Anot jo, toks palaiminimas yra tarsi motyvacinis himnas, kurį karo metais šaukdami į kovą vyrus traukdavo trimitininkai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius