-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – išskirtinė galimybė pamatyti beveik visą „Porsche“ modelių gamą

Vokietijoje itin populiarūs „Porsche“ turai kelioms dienoms persikėlė į Lietuvą – gražiausiais Vilniaus apylinkių keliais iki šeštadienio vakaro ratus suks keliolika sportinių „Porsche“ auto-mobilių – nuo legendinio „Porsche 911“ ar hibridinės „Panameros“ iki sportinių visureigių „Cayenne“ ar mažesniojo „Macan“.
„Porsche Road Show“ Vilniuje
„Porsche Road Show“ Vilniuje / Organizatorių nuotr.

„Tai pirmasis „Porsche“ turas Lietuvoje. Jis skirtas būsimiems „Porsche“ pirkėjams iš arti susipažinti su šių sportinių automobilių teikiamu vairavimo malonumu ir galimybėmis, kurios geriausiai atsiskleidžia atvirame kelyje. Tokius turus teko rengti įvairiose Europos vietose ir turėjau progą įsitikinti, kad vin-giuotos ir kalvotos Vilniaus apylinkės idealiai tinka pajusti „Porsche“ būdingą tikslumą, dinamiškumą, tobulas valdymo savybes, stabilumą bei spurtą kelyje“, – sakė vienas iš „Porsche“ instruktorių, buvęs profesionalus lenktynininkas iš Danijos Thoras Qualmannas. 

Į dvi grupes išskirta 14 automobilių kolona, kurioje – galingi ir vikrūs „Porsche 911 Carrera“ ir „Carrera 4S“, „Boxter“, „Cayman“ modeliai, hibridinė „Panamera“ ir „Panamera 4S“, „Cayenne GTS“ ir dyzeliniai bei benzininiai „Macan S“ modeliai, iš viso įveikė 166 km vaizdingą maršrutą miesto gatvėmis, už-miesčio keliais, taip pat automagistralėje. 

Organizatorių nuotr./„Porsche Road Show“ Vilniuje
Organizatorių nuotr./„Porsche Road Show“ Vilniuje

„Mane labiausiai žavi tai, kad pavažiavę „Porsche“ automobiliu vairuotojai išlipa kupini entuziazmo ir įspūdžių, besišypsodami – nė nereikia klausti, ar važiavimas „Porsche“ automobiliu jiems patiko. Tą pastebėjau ir Lietuvoje, ir kituose kraštuose. Beje, šiemet tai jau buvo 14-tas „Porsche“ turas Vidurio ir Rytų Europoje“, – sakė Th. Qualmannas, prisipažinęs, kad jo mėgstamiausias „Porsche“ modelis – „911 Carrera GTR“.

Vienai iš automobilių vilkstinių vadovavęs lenktynininkas, „Porsche“ serviso vadovas Robertas Kupči-kas teigia, kad šie turai yra sukurti tam, kad vairuotojai galėtų išbandyti 12 skirtingų modelių ir pajusti kiekvieno jų privalumus ir skirtumus. „Nesvarbu į kurį „Porsche“ įsėdate, surasite jų vieningą DNR – sportiškumą, preciziškumą, aistrą ir istoriją. Nors kiekvienas „Porsche“ automobilis visų pirma yra sportinis automobilis, tačiau jis skirtas ne tik lenktynėms, bet ir suteikia išskirtinį vairavimo malonumą miestų gatvėse ar užmiesčio keliuose. Ne veltui „Porsche“ modeliai savo segmentuose yra sportiš-kiausi automobiliai“, – sakė R. Kupčikas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius