-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 29 /10:15

Eismo sąlygas sunkina snygis, Vilniuje ryte buvo barstomi tiltai ir viadukai

Pirmadienio rytą eismo sąlygas Lietuvos keliuose sunkina snygis, įspėja Automobilių kelių direkcija. 9 valandos duomenimis, šiaurės, rytų bei vidurio Lietuvoje valstybines reikšmės kelių dangos vietomis su šlapio sniego provėžomis ar šlapios.
Vilniuje - pirmasis sniegas
Vilniuje - pirmasis sniegas / 15min nuotr.

Vairuotojų prašoma atsižvelgti į meteorologines sąlygas ir kelio dangos būklę, neskubėti ir laikytis saugaus atstumo kelyje.

Beveik visoje šalyje silpnai sninga, tik pietų Lietuvoje lyja.

Oro temperatūra siekia nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Vilniaus gatves prižiūrinti įmonė „Grinda“ pranešė, kad paryčiais sostinėje barstė tiltus, viadukus, estakadas.

Sostinėje buvo barstomi Valakampių, Šilo, Karaliaus Mindaugo, Žaliasis, Geležinio Vilko, Žvėryno, Liubarto, Lazdynų ir Gariūnų tiltai, taip pat A. Goštauto, Ukmergės. Tūkstantmečio. Antakalnio gatvių ir Laisvės prospekto ir Vakarinio aplinkkelio estakados bei viadukų užvažiavimai ir nuvažiavimai.

Šiąnakt druskų barstytuvų maršrutai apėmė Ukmergės, Geležinio Vilko, Žemaitės, V.Kudirkos, J.Basanavičiaus, S.Batoro, Drujos, Dunojaus, Olandų, Liepkalnio, Popieriaus gatvių, taip pat Juodojo kelio ir Savanorių prospekto įkalnes ir nuokalnes. Prevenciškai taip pat barstytos bazalto trinkelėmis klotos dangos Gedimino prospekte, Katedros aikštės ir stoties prieigose.

Dėl intensyvesnės oro cirkuliacijos tiltų ir viadukų paviršių temperatūra jau gerokai žemesnė, todėl čia greičiau susidaro plonytis ledo sluoksnis.

Kitur valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos. Šeštą valandą oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur krituliai: šlapdriba, lietus. Vėjas šiaurės rytų, rytų, 7–12 m/s, kai kur gūsiai 15–17 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 1 iki 6 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius