-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen GTI Supersport“ – automobilis, kurį pamatyti galima tik kompiuterio ekrane

„Volkswagen“ asortimentą papildė neįprastas „modelis“ – kompiuteriniams žaidimams skirtas virtualus „Volkswagen GTI Supersport“. Tai ne kas kita, kaip į kompiuterinius ir vaizdo žaidimus įmontuoti skirtas trimačių figūrų, tekstūrų ir komandų rinkinys. Šiuo nauju automobiliu pirmiausia bus galima „pasivažinėti“ „Sony PlayStation“ žaidime „Gran Turismo 6“, vėliau tikėtina integracija į kitus žaidimus bei platformas.
„Volkswagen GTI Supersport“
„Volkswagen GTI Supersport“

Virtualusis „Volkswagen GTI Supersport“ po variklio gaubtu turi 503 AG galios VR6 TSI variklį, leidžiantį iš vietos iki 100 km/val. įsibėgėti per 3,6 sekundes ir pasiekti maksimalų 300 km/val. greitį. Šią gigantišką galią paskirsto 7 laipsnių DSG transmisija, o ratams perduoda 4MOTION pastovioji visų ratų pavara. Virtualų asfaltą „degina” 20 colių lengvo lydinio ratlankiai su įspūdingomis padangomis ir per stipinų tarpus matomais didžiuliais stabdžių diskais su masyviomis apkabomis.

Kuriant šį virtualų modelį, buvo išlaikytos visos realaus „Golf GTI“ kėbulo proporcijos, tačiau sumažintas automobilio svorio centras ir padaryta prielaida, kad konstrukcijoje naudojama daug daugiau lengvųjų lydinių, nei gaminant net ir patį galingiausią realų „Golf R“ arba GTI šeimynos modelį. 

„Volkswagen GTI Supersport“
„Volkswagen GTI Supersport“

Tai nėra taip stipriai nutolę nuo realybės, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, kadangi „Volkswagen“ sportinių automobilių kūrėjai šiuo metu bando visa tai įkūnyti realiuose automobiliuose.

Renkantis komandą, virtualųjį „Volkswagen“ modelį galima papuošti „Reflex Silver”, „Gran Turismo Red”, „Lapiz Blue” arba „Oryx White” spalvomis ir emblemų rinkiniais. Naująjį virtualų „Volkswagen GTI Supersport“ „Gran Turismo 6“ žaidėjai gali atsisiųsti iš specializuotos šio žaidimo interneto svetainės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius