-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 26

Užkeiktoji „Renault Megane“

GAZAS.LT puslapyje startuoja nauja rubrika – „garažas“. Tai mūsų kolegų patyrimai ir nuotykiai vairuojant įvairiausius automobilius. Šiandien – pirmasis pasakojimas. Tai mūsų žaviosios administratorės Evelinos nuotykiai vairuojant „Renault Megane Coupe“.
„Renault Megane Coupe“
„Renault Megane Coupe“

„Megane“ nusižiūrėjau prieš penkerius metus. Tai pirmasis mano automobilis. Nusipirkau jį vos išsilaikiusi vairavimo egzaminą ir gavusi vairuotojo pažymėjimą.

Automobilis: „Renault Megane Coupe“ 2.0 l 146 AG, 1996 m.
Vairuotoja: Evelina, vairavimo patirtis – 5 m.
Kodėl vairuoja tokį automobilį: gražus ir kompaktiškas – ką tik išlaikius vairuotojo pažymėjimą tai privalumas
Gedimai: per tą laiką nepasitaikė.

Žmonės sako, jeigu parduoti automobilį ir labai jo gaili, nusipirkusiam žmogui su tuo automobiliu nesiseks... Pirkau automobilį iš moters, kuri labai jį mylėjo, tačiau skyrėsi su vyru ir buvo priversta parduoti – vyras jį paprasčiausiai atėmė. Ko gero, moteris prakeikė šį automobilį, nes ilgai džiaugtis man juo neteko.

Pasivažinėjau vos vieną vasarą ir atvažiavus į Vilnių mokytis iš karto pajutau didmiesčio neigiamą pusę – vagystes.

Tada buvau antro kurso studentė ir gyvenau studentų bendrabutyje Saulėtekyje. Naujiems mokslo metams drebančiom rankom į Vilnių atvairavau savo naują meilę. Tačiau čia pasivažinėjau vos daugiau kaip savaitę.

Mano automobilis į žemę rėmėsi ne savo gražiaisiais lengvo lydinio ratais, o ... plytomis!

Kaip šiandien prisimenu nelemtą 2006.09.08 dienos (šeštadienio) rytą. Išvakarėse palikau automobilį kiek atokiau  – tiesiog nebuvo vietos šalia apšviesto įėjimo. Ryte (po išvakarėse švęsto draugės gimtadienio) atsikėliau ne anksti ir jau gerokai įdienojus nutariau kitai nakčiai automobilį persivaryti arčiau  – į apšviestą vietą. Nusileidus jau iš tolo pamačiau tai, dėl ko sustojau kaip įbesta. Mano automobilis į žemę rėmėsi ne savo gražiaisiais lengvo lydinio ratais, o ... plytomis!

Mano numylėtoji atrodė išniekinta, tiesiog išprievartauta! Net nepajutau kaip skruostais kaip pupos ėmė byrėti ašaros.

Išsiverkus ir nusiraminus iškviečiau pareigūnus, tačiau iš jų naudos – kaip iš ožio pieno. Nekalbu, kad ratų surasti taip ir nebepavyko. Maža to, buvau aprėkta, kad statau automobilį nesaugioje vietoje ir kad pati dėl to kalta. Dar šiek tiek paverkiau ir nuo to laiko nebevairuoju...

Savo meilei nupirkau naujus ratus, tačiau nutariau ją parduoti. Kadangi esu ne kokia verslininkė, šį darbą patikėjau broliui su tėčiu. Deja, mašina, ko gero, išties užkeikta. Štai jau penkeri metai niekaip nesiseka atsisveikinti su savo „Megane“. Deda skelbimus, varo į pardavimo aikšteles, tačiau niekas šiuo gražuoliu nesidomi... Gal tikrai mašina buvo užkeikta?

Beje, Evelinos „Megane“ vis dar parduodamas Autoplius.lt portale!

Galbūt jūs taip pat vairuojate tokį automobilį? Kokia Jūsų patirtis? Padiskutuokite komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius