-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 21

„Orlen Lietuva Classic Rally“ dalyvis Vytenis Ališauskas: svarbu ne turėti, o važiuoti ir džiaugtis klasikiniu automobiliu su bendraminčiais

„Orlen Lietuva Classic Rally“ dalyvių portretų serijoje sutinkame Vytenį Ališauską, kurio garaže snaudžia vienas ryškesnių „Volkswagen“ markės automobilių visoje ilgoje jų istorijoje. Tai – „Karmann Ghia“ kupė.
„Volkswagen Karmann Ghia“
„Volkswagen Karmann Ghia“ / (Tauro Tunylos nuotr.)

Šis automobilis žymi ne tik pirmą „Volkswagen“ kupė automobilį, bet ir tautų draugystę. Kaip sufleruoja jo pavadinimas, jis buvo gaminamas Vokietijoje „Karmann“ gamykloje, o jo linijos buvo nugludintos Italijoje, tuo metu labai žymioje „Ghia” dizaino studijoje. Paprasti ir patikimi „vabalo” agregatai, sofistikuotos bei dinamiškos kėbulo linijos čia dera kaip reta puikiai.

(Tauro Tunylos nuotr.)/Volkswagen Karmann Ghia
(Tauro Tunylos nuotr.)/„Volkswagen Karmann Ghia“

Šio automobilio šeimininkas Vytenis Ališauskas, kaip pats sako, labiausiai džiaugiasi ne automobilio turėjimu, o faktu, kad bendraminčių „Vabalų” klubo narių susitikimuose gali juo važiuoti, rodyti džentelmeniško vairavimo pavyzdį ir džiaugtis puikiu automobiliu.

„Atėjo toks metas, kai pasistengęs galiu įsigyti automobilį, apie kurį svajoju. Bet juk svarbu ne turėti, o važiuoti ir džiaugtis klasikiniu automobiliu drauge su bendraminčiais”, – sako tikras džentelmeniško vairavimo ambasadorius Vytenis Ališauskas.

VIDEO: Vytenis Ališauskas ir „Karmann Ghia“

Šio siužeto herojų „Volkswagen Karmann Ghia” automobilį išvysite drauge su kitais trisdešimt klasikinių automobilių šių metų „Orlen Lietuva Classic Rally” trasoje. Ji prasidės Plateliuose, o baigsis finišo koncertu Nidos prieplaukoje 20 val. Šiame kurorte vyks ir finalinis OLCR ralio klasikinių automobilių ir motociklų slalomas Neringos mero taurei laimėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius