-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

90 metų JAWA jubiliejų gerbėjai švęs „Baltic JAWA“ renginyje

Birželio 28-30 dienomis Veiviržėnų miestelyje Klaipėdos rajone vyks tarptautinis tradicinis "JAWA Baltic" renginys, kuriame rinksis JAWA ir CŽ motociklų gerbėjai ne tik iš Lietuvos, bet ir Europos šalių. Bus ką švęsti – šįmet JAWA švenčia 90 metų jubiliejų.
JAWA gerbėjai
JAWA gerbėjai / Mariaus Matusevičiaus nuotr.

Auganti bendruomenė

Šiemet renginys organizuojamas kartu su Veiviržėnų JAWA fanais, todėl renginys įvyks Veiviržėnų miestelyje Klaipėdos rajone. Šeštadienio dienos programa bus ypatinga ir aktyvi. Ji vyks keliaujant JAWA motociklais iki Ventės rago ir po rajono apylinkės. Vakarinė dalis su koncertu po atviru dangumi vyks Veiviržėnų miestelio slėnyje. Renginio žiūrovams renginys nemokamas. JAWA gerbėjai į renginį viliojami vyksiančia loterija, kurios metu bus galima laimėti vertingų prizų savo motociklams.

JAWA detalėmis prekiaujantis Motoveržliaraktis.lt įkūrėjas Marius Matusevičius teigia: „JAWA motociklų gerbėjų aktyvumas ir noras turėti tvarkingą ir gražų motociklą išskirtinai didelis. Daugelis didžiuojasi turintys JAWA ir nori su jomis važiuoti kaip senais laikais. Tai labai džiugina, nes ši bendruomenė, draugiška ir atvira, sparčiai auga ir stiprėja. Atnaujintos JAWA ne tik džiugina jų savininkus, bet ir aplinkinius vairuotojus, praeivius.“

Ypatingi metai

Čekoslovakiški motociklai pradėti gaminti 1929 m., tad JAWA vardas šįmet švenčia 90 metų jubiliejų. Gamykla veikia ir šiandien ir gamina naujus JAWA motociklus. Šiais metais Indijoje pradėta prekiauti naujausiu JAWA modeliu, kuris išlaikė daugelį JAWA 353 Kyvačka (gaminimo metai 1954-1962) bruožų. Atkurtas senasis modelis turi naujausius komponentus ir atitinka galiojančius standartus.

Jau trečius metus iš eilės JAWA fanų klubas organizuoja tarptautinį festivalį „Baltic JAWA“. Tai bene vienintelis renginys Lietuvoje, kuris sutraukia gausybę JAWA motociklų gerbėjų ne tik iš Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių – Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Suomijos ir, žinoma, pačios Čekijos.

JAWA fanų klubo prezidentas Tomas Kriukelis patikino, kad šiemet laukiama dar daugiau dalyvių ir svečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius