-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Gelažninkas po varžybų Indijoje sunkiai atgavo kvapą pavėsyje

Arūnas Gelažninkas iškovojo 4-ąją vietą Indijoje, pirmą kartą rengiamose varžybose.
Arūnas Gelažninkas varžybose Indijoje
Arūnas Gelažninkas varžybose Indijoje / Komandos nuotr.

Sekmadienį vykusios Hard Enduro varžybos Indijoje, buvo istorinės ne tik Indijos sportui, bet ir Lietuvai. Arūnas Gelažninkas buvo pirmasis lietuvis atstovavęs savo šalį ten surengtose varžybose.

„Alinantis karštis nepasigailėjo ne tik lenktynininkų iš užsienio. Visi lyg susitarę kartojo vieną: karštis nepakeliamas. Trasa, galima sakyti, sudaryta iš sunkių techninių elementų: rąstai, akmenys, tiltai ir t.t.

VIDEO: Arūnas Gelažninkas Indijos Hard Enduro varžybose patyrė karščio smūgį

Tad buvo aišku, kad šių sudėtingų lenktynių finiše išvysime toli gražu ne visus 60 sportininkų. Asmeniškai aš, tokio tipo varžybose nedalyvavau daugiau nei tris metus. Man tai buvo didžiulis iššūkis, tempas tikrai didelis, kovojome su aukšto lygio sportininkais. Bet žinote kai gauni pakvietimą tiesiai iš gamyklinės komandos Hero, tai privalai priimti šį kvietimą“, – kalbėjo Arūnas.

VIDEO: Arūnas Gelažninkas varžybose Indijoje

Arūnas yra dėkingas likimui ir savo komandai, kad turi galimybę dalyvauti Dakaro ralyje. Tai vieta, kuri atneša daugybę galimybių bei draugų.

„Džiaugiuosi, kad Dakaro ralis man suteikia ne tik galimybę dalyvauti aukščiausio lygio varžybose, bet ir daugybę galimybių susipažinti su įdomiais žmonėmis ir susirasti draugų. Vienas iš jų yra indas Santosh. Kartu su kitais kolegomis faktiškai išgelbėjome gyvybę jam užpraeitų metų Dakare. Šiuo metu esame labai geri draugai, ir būtent jo dėka, tarptautinė gamyklinė komanda Hero, pakvietė mane dalyvauti šiose pirmą kartą Indijos istorijoje rengiamose varžybose“, – sako lenktynininkas Arūnas Gelažninkas.

„Yra ką veikti kai taip karšta ir slidu“, – šypsosi Arūnas.

OrionDakarTeam atstovas užėmė ketvirtą vietą iš šešiasdešimt dalyvių. Tokio tipo varžybose lenktynininkas nėra dalyvavęs ilgai, todėl džiaugiasi šiuo rezultatu ir džiaugiasi kirtęs finišo tiesiąją. Varžybos buvo aukšto lygio, gerai organizuotos, buvo daug vietinių bei tarptautinių sportininkų, tokių kaip Enduro pasaulio čempionų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius