-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Harley-Davidson“ 2019 metams pažėrė naujienų – modeliai visiems poreikiams

Drąsus „Power Cruiser“ stiliaus motociklas, atnaujintos „Touring“, „Trike“ ir CVO motociklų serijos ir naujausia informacinė sistemą. Tokią atnaujinimų paletę pateikė gamintojas, rašoma pranešime.
Elektrinis projekto „Livewire“ motociklas „Harley-Davidson“
Elektrinis projekto „Livewire“ motociklas „Harley-Davidson“ / „Scanpix“/AP nuotr.

Naujojo „Harley-Davidson FXDR 114“ motociklo galia duoda pradžią kitoms 2019 metų gamintojo premjeroms: naujiems motociklams, aksesuarams ir aprangai, kurie spinduliuoja nauju dizainu ir pažangiomis technologijomis.

Mažiau nei prieš mėnesį „Harley-Davidson“ atskleidė planus kurti motociklus naujiems segmentams ir tobulinti sunkiasvorius „Touring“ ir „Cruiser“ modelius. Dabar kompanija pristato naujų produktų liniją, kuri visame pasaulyje įkvėps žmones patirti, ką reiškia važiuoti su „Harley-Davidson“.

„Inovacijos apima visus naujus produktus, kuriuos siūlome 2019 metams. Dizaino, technologijų ir galios inovacijos įkvėps šio gamintojo gerbėjus ir naujos kartos motociklininkus džiaugtis motociklo teikiamu laisvės pojūčiu“, - pasakojo „Harley-Davidson“ rinkodaros viceprezidentė Heather Malenshek.

Suprasti akimirksniu

  • Naujasis FXDR 114 savyje talpina 1868 kub. cm „Milwaukee-Eight“ variklio galią
  • 1868 kub. cm „Milwaukee-Eight“ variklis bus montuojamas į tam tikrus „Touring“ serijos modelius.
  • Patobulinta „Trike“ serijos modelių įranga ir 1868 kub. cm „Milwaukee-Eight“ varikliai
  • Visiškai nauja, greitesnė ir ryškesnė informacinė sistema su „Apple CarPlay“ paslauga
  • CVO serija sulaukė naujų spalvų ir aukščiausios kokybės garso sistemos
  • Pagal naujus modelius atnaujinta originalių aksesuarų linija ir nauja „FXRF Touring/Urban“ aprangos linija

2019 metų FXDR 114

FXDR 114 siūlo galią ir jokių kompromisų. Naujasis „power cruiser“ tipo motociklas „Harley-Davidson“ motociklams suteikia visiškai naują galios standartą. Jis savyje talpina „Milwaukee-Eight 114“ variklio galią ir lengvą aliuminio ir kompozicinių elementų konstrukciją. Nauja aliumininė galinė šakė, rėmas, lengvi ratai ir kompoziciniai purvasaugiai leidžia pasiekti tikslias ir dinamiškas važiavimo savybes.

FXDR 114 turi galingiausią variklį visoje „Softail“ motociklų gamoje. V formos „Milwaukee-Eight 114“ variklis išvysto 161 Nm sukimo momentą esant 3500 aps./min. Stipri bei tvirta „Softail“ važiuoklė ir kokybiški pakabos elementai suteiks patyrusiems motociklininkams kvapą gniaužiantį tikslumą tiek miesto sraute, tiek už jo ribų. FXDR 114 pasižymi didžiausiu pasvirimo kampu iš visų „Softail“ motociklų.

Galinis sparnas sukurtas taip, kad jo forma tarsi apgaubtų itin plačią 240 mm galinę padangą. Amortizavimo metu jis juda kartu su visu ratu. Taigi, kai FXDR 114 važiuoja, rato tarsi nesimato.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Harley Davidson“ 2018 metų modelių bandomasis važiavimas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Harley Davidson“ 2018 metų modelių bandomasis važiavimas

2019 metų „Touring“ ir „Trike“ motociklai

„Harley-Davidson“ ir toliau tobulina savo „Touring“ bei „Trike“ modelius ir jiems diegia technologijas, kurios galią, funkcionalumą ir stilių pakelia į kitą lygį.

Naujoji „Boom! Box GTS“ informacinė sistema „Touring“ ir „Trike“ serijos motociklams suteikia šiuolaikiškumo ir išmaniesiems telefonams būdingo funkcionalumo. Taip pat ši sistema pasižymi patvarumu ir motociklui skirtomis funkcijomis. Joje dabar veikia „Apple CarPlay“ paslauga ir balso atpažinimo funkcija (kai naudojamas originalus „Harley-Davidson“ mikrofonas).

„Trike“ motociklų serijos pagalbos sistemos

Naujas elektroninis „Reflex Linked Brake“ paketas 2019 metų „Harley-Davidson Tri-Glide Ultra“ ir „Freewheeler“ triračiuose motocikluose apjungia stabdžių antiblokavimo sistemą ABS, sukibimo kontrolės sistemą TCS, galios paskirstymo sistemą DSCS bei tarpusavyje sujungtus priekinius ir galinius stabdžius. Šios funkcijos veikia kartu ir suteikia motociklininkui daugiau pasitikėjimo.

Nauja aukščiausios kokybės „Harley-Davidson Touring“ pakaba dėka lengvo reguliavimo leido stipriai pagerinti 2019 metų „Tri-Glide Ultra“ ir „Freewheeler“ važiavimo kokybę.

„Scanpix“/AP nuotr./„Harley-Davidson“ motociklas
„Scanpix“/AP nuotr./„Harley-Davidson“ motociklas

1868 kub. cm „Milwaukee-Eight“ varikliai

Tam tikri 2019 metų „Harley-Davidson Touring“ ir „Trike“ serijos motociklai bus varomi „Milwaukee-Eight 114“ varikliu. Šis 1868 kub. cm darbinio tūrio variklis yra didžiausias gamintojo siūlomas standartinis variklis. Jis pasižymi staigiu pagreičiu ir didele galia.

2019 metų „Limited Edition CVO“ serija

Trys riboto leidimo „Harley-Davidson Custom Vehicle Operations“ (CVO) motociklai išsiskiria savo pritrenkiančia išvaizda, pažangiomis technologijomis, išskirtiniais komponentais ir dideliu dėmesiu detalėms. Itin galingas „Milwaukee-Eight 117“ variklis montuojamas tik į CVO modelius, o naujoji „Boom! Box GTS“ informacinė sistema yra standartinėje kiekvieno 2019 metų CVO modelio įrangoje.

2019 metų „CVO Limited“ modelis skirtas motociklininkui, kuris tikisi prabangos, galios, funkcionalumo ir stiliaus. Būtent tai ilgose kelionėse siūlo patogus ir prabangus „CVO Limited“ modelis.

2019 metų „CVO Street Glide“ modelis - aštrus, „custom-bagger“ stiliaus galingas motociklas su pritrenkiančia aukščiausios kokybės garso sistema.

2019 metų „CVO Road Glide“ modelio savitas ir grėsmingas stilius dera su ilgų kelionių komfortu. Tai galingas kelioninis motociklas skirtas ilgiems keliams ir naktiniams pasivažinėjimams.

2019 metų aksesuarai

Originalius „Harley-Davidson Genuine Motor Accessories“ aksesuarus gamintojas kuria paraleliai su naujais motociklų modeliais. Taip visi elementai idealiai pritvirtinami, tinka vizualiai ir atitinka originalius standartus. „Harley-Davidson“ atstovybėse galima pasirinkti ir susimontuoti šiuos aksesuarus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Harley-Davidson“ motociklas
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Harley-Davidson“ motociklas

Ryškiausios 2019 metų sezono naujovės

Naujiena - 7 colių skersmens „Daymaker“ prisitaikantys LED žibintai. Jie turi patentuotus jutiklius ir integruotą elektroniką, kuri keičia šviesos kampą pagal motociklo pasvirimą posūkyje. Taip yra apšviečiamos tokios kelio zonos, kurių įprasti LED žibintai gali neapšviesti.

„Screamin Eagle“ variklio patobulinimo elementai sukurti taip, kad padidintų sukimo momentą ir galią, pašalinant visus spėliojimų ir klaidų ieškojimus, paprastai susijusius su variklio modifikacijomis. Naujasis 4,5 colių „Screamin Eagle“ duslintuvas „Sport Glide“ modeliui suteikia galimybę pritaikyti visų 4 „Screamin Eagle“ etapų patobulinimus. Naujasis alkūninio veleno dangtelis, leidžia pažiūrėti į variklio vidų. Jis dažytas milteliniu būdu ir turi 107, 114 arba 117 žymėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius