Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gegužės 19-ąją – „Honda motociklų bandymų diena“

Gegužės 19 d., šeštadienį, motociklų gerbėjai galės išvysti ir išbandyti 2018 metų „Honda“ motociklų naujienas bei išskirtinius modelius. Tą dieną UAB „Nippon Auto” salone vyks jau tradiciniu tapęs renginys – „Honda motociklų bandymų diena“, rašoma pranešime.
„Gold Wing Tour DCT 2018“
„Gold Wing Tour DCT 2018“ / Honda nuotr.
Temos: 2 Honda Motociklas

„Honda“ motociklai jau daugelį metų yra rinkos lyderiai pasaulyje motociklų segmente, o įmonės vardas siejamas su kokybe ir ilgaamžiškumu. Renginio metu bus pristatytas patobulintas nuotykių troškuliui numalšinti skirtas motociklas „Africa Twin Adventure Sports CRF1000L2 DCT“, miestui ir bekelei pritaikytas „X-ADV“, adventure klasės „NC750X DCT“, perkamiausias bekelei skirtas „CRF250L RALLY“ bei išskirtinės išvaizdos „REBEL CMX500 ABS“.

„Honda CRF1000L Africa Twin“
„Honda CRF1000L Africa Twin“

Taip pat bus galima pamatyti visame pasaulyje kokybės ir komforto etalonu tapusį naująjį „Gold Wing Tour DCT 2018“. Salone išvysite ir dvi ypatingas 2018 m. naujienas – išskirtinai lengvą „CB300R“ ir tobulai motociklų naujokų poreikius atitinkantiį „CB125R“.

Kiekvienas „HONDA“ motociklas yra savaip unikalus ir išskirtinis. „CRF1000L Africa Twin“, vienas labiausiai trokštamų motociklų, o jo „Adventure Sports“ versija, kaip ir pirmtakas, turi tą pačią trijų spalvų gamą, tačiau yra sukonstruotas siekiant dar labiau pagerinti motociklo valdymo savybes važiuojant keliu ir bekele.

Honda nuotr./„Honda X-ADV“
Honda nuotr./„Honda X-ADV“

Audringai užkariavęs rinką, kai per pirmuosius 8 mėnesius buvo parduota beveik 10 000 vienetų, „Honda“ „motociklas-visureigis“ „X-ADV“ pasižymi motorolerio patogumu ir nuotykių motociklo dinamiškumu. „NC750X“ modelis nuo pat pristatymo mėgavosi nuolat augančiu populiarumu ir visuomet yra tarp 10-ies geriausiai parduodamų motociklų Europoje.

Atsinaujinęs „CRF250L Rally“ motociklas yra puikiai pritaikytas tolimiems atstumams ar kasdieniam susisiekimui. Naują ir seną stilių tarpusavyje puikiai suderina „Rebel“ modelis, pasižymintis minimalistiniu dizainu, kur svarbi kiekviena detalė. Naujasis „Gold Wing“ tapo kompaktiškesniu, lengvesniu ir techologiškai pažangesniu už visus ankstesnius turistinius modelius.

Visi šie modeliai bus pristatomi gegužės 19 d. „Honda motociklų bandymų dienos“ renginyje, kuris vyks UAB „Nippon Auto” salone Oslo g. 7, Vilniuje. Renginio aprašymą bei išankstinę registraciją bandomiesiems važiavimams galite rasti čia.

Nespėjusiems užsiregistruoti ar norintiems pasimėgauti ilgesniu bandomuoju važiavimu siūlome pasinaudoti trumpalaikės motociklų nuomos paslauga. Dar viena gera šio sezono naujiena Lietuvos motociklininkams yra ta, jog įsigyjant naują motociklą KASKO draudimas nebeprivalomas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius