Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos motociklų sporto federacija apdovanojo geriausius 2017 m. sportininkus

Šeštadienio vakarą Kaune įvyko Lietuvos motociklų sporto federacijos (LMSF) iškilmingų apdovanojimų vakaras. Ant scenos išdalinta beveik 300 taurių ir medalių, apdovanoti Lietuvos Taurių ir Čempionatų motociklininkai sportininkai motokroso, enduro, plento žiedo, supermoto sporto šakose bei mototurizmo srityje.
Lietuvos motociklų sporto federacijos (LMSF) iškilmingų apdovanojimų vakaras
Lietuvos motociklų sporto federacijos (LMSF) iškilmingų apdovanojimų vakaras / LSMF nuotr.

Tarp sportininkų pagerbti ir didžiausio ir intelektualaus kultūrinio ralio „Ryterna modul Mototourism rally“ laimėtojai.

„Ralis, net tuomet jeigu jis kultūrinis, neįmanomas be sportinės dalies. Taip pat ne mažiau reikalingi intelektas, disciplina, ištvermė. Visa tai padeda siekti geriausio rezultato. Už šiuos pasiekimus, leidusius laimėti aukščiausias vietas, ralį laimėjusioms komandoms įteikėme LMSF raštus. Dar kartą didžiuojamės ir sveikiname“, – sakė LMSF prezidentas Robertas Benediktavičius.

Toliau padėkos žodžiai skambėjo motociklų entuziastams bei nuolatiniams rėmėjams, kurių tarpe ir Ryterna modul Mototourism rally partneris naujienų portalas 15min bei pagrindinis rėmėjas UAB „Ryterna Modul“, gaminantis pastatus iš modulinių konstrukcijų.

„Mes nors ir gaminame namelius, siekiame, kad mūsų šalis augtų visokeriopai – ne tik ekonominiais ar finansiniais rodikliais, bet taip pat pažintų savo kraštą ir parodytų jį mūsų svečiams. Kitąmet bus minimas mūsų Valstybės šimtmetis. Kartu su Kultūros paveldo departamentu bei jo direktore Diana Varnaite tikimės, kad valstybės šimtmečio minėjimo renginiai taps veržlios ir šiuolaikiškos Lietuvos švente. Ir mes jau prisidedame ir prisidėsime prie Valstybės šimtmečio šventės kūrimo. Taigi jau dabar kviečiame kiekvieną prisijungti prie gražaus bei prasmingo
renginio Ryterna modul Mototourism rally“, – sakė „Ryterna modul“ vadovas Andrius Orlovas.

Pagerbti šie „Ryterna modul Mototourism rally“ laimėtojai:

Komanda GELEŽINIAI (Nr. 503), užėmusi I vietą: kapitonas Saulius Stepanauskas, Tomas Bulotas, Robertas Kunigėnas, Algirdas Kunigėnas, Ričardas Bernotavičius.

Komanda SENI ŠERNAI (Nr. 623), užėmusi II vietą: kapitonas Marekas Pipiras, Andžej Juganov, Valerij Novičkov, Dmitrij Sečko.

Komanda KRITULIAI (Nr. 517), užėmusi III vietą: kapitonas Mantas Viržintas, Tadas Butkevičius, Mindaugas Žilionis, Gintautas Pušinskas, Marius Bankauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius