Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Pasigrožėkite: „Harley-Davidson Electra Glide Standard“ su „Milwaukee-Eight“ varikliu

Naujasis „Electra Glide Standard“ su galingu „Milwaukee-Eight 107“ varikliu yra sukurtas kelionėms. Juk būtent toks su „Harley-Davidson“ įvaizdis. Motociklą įkvėpė išskirtinė „Electra Glide“ modelio istorija, todėl jis atsirado iš „Harley-Davidson“ didžiųjų kelionių po Ameriką, rašoma pranešime.
„Harley-Davidson Electra Gide Standard“ su „Milwaukee-Eight“ varikliu
„Harley-Davidson Electra Gide Standard“ su „Milwaukee-Eight“ varikliu / Harley Davidson nuotr.

„Electra Glide Standard“ sukurtas keliautojams, kurie važiuodami nori atsiriboti nuo kasdienybės triukšmo. Jis atsirado iš paprasto požiūrį į esminius jo elementus, todėl kelionių potyriai bus stipresni. Dėmesys kelionės aplinkai buvo svarbiausias veiksnys, kuriant „Electra Glide Standard“ dizainą ir inžinerinius sprendimus.

Harley Davidson nuotr./„Harley-Davidson Electra Gide Standard“ su „Milwaukee-Eight“ varikliu
Harley Davidson nuotr./„Harley-Davidson Electra Gide Standard“ su „Milwaukee-Eight“ varikliu

„Electra Glide Standard“ turi tokius esminius „Harley-Davidson“ stiliaus elementus kaip ikoniškas šikšnosparnio sparno formą atkartojantis priekinis aptakas, chromuotas apdailas, kelionines dėžes ir lengvo lydinio ratus. Chromo akcentai sudėti ryškiausiose motociklo vietose, o juos papildo poliruoti vožtuvų kėlikliai bei veleno ir variklio dangteliai. tam tikrose vietose komponentai yra patamsinti. Taip sukuriamas tradicinių elementų ir naujų tendencijų mišinys.

„Siekdami išreikšti tikrą „Electra Standard“ esmę, susitelkėme ties pagrindiniais „Harley-Davidson“ kelioninių motociklų elementais, kurie yra svarbiausi, nepavaldūs laikui ir paprasti. Chromas liko ant pagrindinių detalių, o kitos dalys buvo nupoliruotos arba patamsintos. Pavyzdžiui, vožtuvų kėlikliai, veleno ir variklio dangteliai yra chromuoti, kad pabrėžtų „Milwaukee-Eight 107“ variklio V formą. Taip sukuriama nostalgija, kuri primeną patį pirmą „Electra Glide“ modelį“, – sako „Harley-Davidson“ stiliaus ir dizaino viceprezidentas Bradas Richardsas.

„Electra Glide Standard“ turi naujausias „Harley-Davidson“ kelioninių motociklų technologijas. Standartinėje įrangoje yra elektroninė greičio palaikymo sistema, ranka reguliuojamas galinis amortizatorius, 49 mm skersmens priekiniai amortizatoriai su dvigubais vožtuvais ir „Reflex Linked Brembo“ stabdžiai su papildomai pasirenkama stabdžių antiblokavimo sistema (ABS). Informacinės sistemos čia nėra, todėl motociklininkas gali susitelkti į kelią ir kelionę.

Pagrindinis ir ryškiausias „Electra Glide Standard“ komponentas, suteikiantis kelionėms didžiausią malonumą – 1 753 cm3 „Milwaukee-Eight 107“ variklis. Jis pasižymi švariu ir moderniu stiliumi, kuris atiduoda pagarbą ankstesniems dideliems „Harely-Davidson“ varikliams.

„Electra Glide Standard“ su „Milwaukee-Eight 107“ varikliu pasižymi galia ir važiavimu, kurio tikisi gerbėjai visame pasaulyje. Greita reakcija, daug galios lenkimams ir ikoniškas „Harley-Davidson“ dviejų cilindrų variklio garsas.

„Electra Glide Standard“ bus tik „Vivid Black“ juodos spalvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius