-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – 30-oji baikerių sezono atidarymo šventė

Vilniuje šeštadienį startavo jau 30-oji Lietuvos motociklininkų sezono atidarymo šventė. Šį kartą baikeriai kviečia prisidėti prie saugumo keliuose, praneša organizatoriai.
Motociklų sezono atidarymas Vilniuje
Motociklų sezono atidarymas Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Asociacijos motociklininkų klubas „Pašėlę tamsoje“ („Crazy In The Dark MC“) prezidentas Valdemar Zinkevič sako, kad baikerių sezono atidarymo šventė visų pirma – saugumo akcija, kurios metu siekiama atkreipti dėmesį į pavasarį į gatves išvažiuojančią dar vieną gausią eismo dalyvių grupę – motociklininkus.

„Organizuojame įspūdingą ir nuotaikingą renginį, į kurį kviečiame atvykti ne tik motociklininkus. Miestiečiai ir svečiai su šeimomis kviečiami kartu su mumis pasidžiaugti sezono pradžia, pažiūrėti profesionalių motosportininkų pasirodymus ir tiesiog linksmai praleisti šeštadienio popietę.“ – sakė klubo „Pašėlę tamsoje“ („Crazy In The Dark MC“) prezidentas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Motociklų sezono atidarymas Vilniuje
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Motociklų sezono atidarymas Vilniuje

Baikeriai kviečia gyventojus atvykti į motociklininkų sūsibūrimo vietą prie Siemens arenos, Ozo g. 14, Vilnius, kur nuo 13 val. iki 16 val., žiūrovų ir dalyvių laukia įspūdingi profesionalių sportininkų pasirodymai su motociklais, muzika ir gera nuotaika.

Tuo pačiu organizatoriai iš anksto atsiprašo sostinės gyventojų ir svečių už galimus eismo trikdžius ir spūstis kolonos važiavimo miesto gatvėmis metu, nuo 16 val.

Norinčius stebėti, kaip kolona pravažiuoja miesto gatvėmis, renginio organizatoriai ragina pasirinkti tam saugias vietas, ant tiltų bei viadukų, nuo kurių gerai matomos kolonos judėjimo maršrute nurodytos gatvės. O tiems, kam vis tik teks gegužės mėn. 4 d. apie 16 val. važiuoti per miestą, susiplanuoti maršrutą iš anksto ir aplenkti kolonos judėjimo gatves.

Motociklų sezono atidarymo šventės metu – laikini eismo ribojimai

Lietuvos motociklų sezono atidarymo šventės nuo 13 iki 16 valandos V.Gerulaičio gatvės dalyje tarp „Siemens" arenos ir Kalvarijų gatvės bus laikinai ribojamas transporto eismas.

Nuo 16 valandos motociklų kolona nuo „Siemens" arenos (Ozo g. 14) ir „Statyk ir važiuok" stovėjimo aikštelių važiuos V.Gerulaičio, Kalvarijų, Kareivių, O.Milašiaus, Lizdeikos, Antakalnio, T.Kosciuškos, Arsenalo, Žygimantų, A.Goštauto, Geležinio Vilko, Oslo gatvėmis, Laisvės prospektu, Ateities, Kalvarijų, V.Gerulaičio gatvėmis atgal į automobilių stovėjimo aikštelę prie „Siemens" arenos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius