Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 08

„Alfa Romeo 8C Spider“ išrinktas gražiausiu automobliu

Populiariausia pasaulyje automobilių laida „Top Gear“ kasmetiniuose rinkimuose „Alfa Romeo 8C Spider“ išrinko gražiausiu 2009 metų automobiliu. „Alfa Romeo“ šioje rinkimų kategorijoje įveikė 13 konkurentų.
„Alfa Romeo 8C Spider“
„Alfa Romeo 8C Spider“ / Gamintojų nuotr.

„Top Gear“ rinkimuose „Alfa Romeo“ nurungė tokius automoblius, kaip „Mercedes“, „Ferrari“, „Lamborghini“, „Lotus“, „Skoda“, „Audi“, „Jaguar“, „Volkswagen“, „Ford“, „Toyota“ ir „Renault“.

„Nereikia nei jo bandyti, nei tyrinėti „Alfa Romeo 8C Spider“ techninių charakteristikų, pasižiūrėjus į šį automoblį iš karto aišku, kad jis yra gražus“, – įsitikinę „Top Gear“ laidos kūrėjai.

Elegantiškas „Alfa Romeo 8C Spider“ kabrioleto išorės ir vidaus dizainas yra puikus itališkos kokybės ir stiliaus atspindys. Be grožio, šis sportinis modelis taip pat turi ir puikias technines galimybes – V8 4,7 l variklis išvysto iki 450 AG prie 7000 aps./min.

2006 m. pristatytas „Alfa Romeo 8C Competizione“ kupė ir 2008 m. pristatytas „Alfa Romeo 8C Spider“ kabrioletas yra riboto leidimo modeliai, kurių buvo numatyta pagaminti tik po 500 vnt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius