Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 03 15

„Alfa Romeo Mi.To“ - gražuolis „Mini“ varžovas

„Alfa Romeo" išplatino pirmąsias mažiausio savo modelio „Mi.To" nuotraukas. Automobilis kuriamas tam pačiam rinkos segmentui, kuriame šiuo metu sėkmingai dominuoja anglų „Mini Cooper".
„Alfa Romeo Mi.To“ - gražuolis „Mini“ varžovas
„Alfa Romeo Mi.To“ - gražuolis „Mini“ varžovas / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Grožis Alfa Romeo
Naujasis „Alfa Romeo Mi.To" bus gaminamas naudojant „Fiat Grande Punto" platformą. Mažylio ilgis sieks 4,06 m, plotis - 1,72 m, o aukštis - 1,44 m. Manoma, kad automobilio ratų bazė bus tokia pati, kaip ir „Grande Punto", 2,52 m. „Alfa Romeo Mi.To" dizaine aiškiai matomi praėjusiais metais imto gaminti prestižinio kupė „8C Competizione" bruožai: šoninių langų rėmai, priekinio buferio formos, priekinių ir galinių žibintų išvaizda. Tikinama, jog ir kiti šio italų automobilių gamintojo modeliai bus kuriame remiantis šia dizaino vizija. „Mini" konkurentas bus ginkluojamas mažo litražo varikliais su turbokompresoriais, o jų galia turėtų svyruoti nuo 90 AG iki 155 AG. Ateityje tikimasi mažylio GTA versijos pristatymo su 230 AG motoru. Ką reiškia iš pirmo žvilgsnio keistas „Mi.To" pavadinimas? Viskas labai paprasta - Milaną, kuriame įsikūrusi „Alfa Romeo" būstinė ir kur automobilis buvo sukurtas, bei Turiną (it. Torino), kur jis bus gaminamas. Be to, tai puikus žodžiu žaismas su itališkuoju „Mito", reiškiančiu mitą. Automobilis, kuris įvairiose kūrimo stadijose buvo vadinamas „Junior" bei „Furiosa", bus pradėtas gaminti jau šių metų liepą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius