-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 26

ALT'2009 naujienos. „Opel Insignia“

„Opel“ atstovas „Žaibo ratas“ parodoje pristato vidutinės klasės sedaną „Opel Insignia“. Šis modelis pelnė „Europos Metų automobilio'2009“ titulą.
Opel naujiena - Insignia
Opel naujiena - Insignia / 15min.lt skaitytojo Justino nuotr.

„Insignia“ siluetas grakštus ir galingas su kupė pobūdžio stogo linija. Kėbulo formą akcentuoja savitos radiatoriaus grotelės su naujai sukurta „Opel“ emblema. Akivaizdūs dizaino elementai – platus priekio ir galo žibintų sparno ženklas ir ašmenų pobūdžio šoninis kontūras, prasidedantis iš karto už priekinio rato ir nuslystantis per visą kėbulo šoną.

„Insignia“ pratęsia „Opelio“ gamintojų įvestą unikalią šviesų technologiją, – šiame modelyje įdiegta naujausios kartos AFL adaptacinė priekinių šviesų sistema. Devyni skirtingi šviesų įtaisai automatiškai prisitaiko prie įvairių vairavimo sąlygų, tuo pačiu sustiprindami saugumą ir vairavimo malonumą. Kitas naujas AFL sistemos elementas yra LED dienos metu naudojamos šviesos, kurioms sunaudojama žymiai mažiau energijos negu tradicinėje halogeninių žibintų sistemoje; tuo būdu CO2 emisija sumažinama nuo 6 g/km beveik iki nulio.

„Insignia“ bus išleista su priekinių varančiųjų ratų ir visų varančiųjų ratų sistema. „Adaptive 4X4“ sistemos veiksmingas, staigus sukimo momento paskirstymas ne tik užtikrina optimalią trauką, bet ir sustiprina vairavimo stabilumą ir dinamišką valdymą. „Insignia“ modelyje su visais varančiaisiais ratais „FlexRide“ mechatroninė važiuoklės sistema su savo adaptacinio stabilumo technologija padeda automobiliui prisitaikyti prie įvairių vairavimo sąlygų ir leidžia vairuotojui pasirinkti nustatymus, atitinkančius jo nuotaiką. „FlexRide“ taip pat gali būti ir variante su priekiniais varančiaisiais ratais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius