Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 12

„Anderson“ patobulintas „Porsche Panamera GTS“

Šis modelis buvo sukurtas, kaip tarpinė grandis tarp „Panamera 4S“ ir „Panamera Turbo“. Tačiau kai kam pasirodė, kad „Panamera GTS“ yra puikus automobilis nedideliam patobulinimui.
Anderson patobulintas Porsche Panamera GTS
Anderson patobulintas Porsche Panamera GTS / Gamintojo nuotr.

„Panamera 4S“ turi 394 arklio galias, tuo tarpu „Panamera Turbo“ 493 arklio galias. GTS turi 424 arklio galias. Tačiau „Anderson“ šį automobilį patobulino taip, kad iš jo 4,8 l V8 variklio išspaudė 501 arklio galią. Tai pasiekti pavyko perprogramavus variklio valdymo kompiuterį ir sumontavus naują trijų lygių išmetimo sistemą. Taip pat nuo šiol reguliuojama automobilio važiuoklė gali nusileisti dar trim centimetrais žemiau.

Patobulinus techninę dalį, buvo padirbėta ir su automobilio išore: sumontuoti 22 colių lengvojo lydinio ratlankiai. Taip pat sumontuotas ir specialiai šiam modeliui sukurtas išorės apdailos komplektas. Dabar automobilis papuoštas kiek pakeisto dizaino priekiniu bamperiu, žibintų apvadais, šoniniais slenksčiai, nauju difozoriumi ir pakeistais žibintais gale. Viduje automobilis gavo naują dviejų rūšių odą, kurių viena - „Alcantara“. Ši oda apsiūta baltais, deimantinės spalvos siūlais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius