Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 24

Antikvarinių automobilių muziejus – su lenktyniniais „Zaporožiečiais“, Al Caponės limuzinais ir karališkos prabangos dvasia

Kviečiame jus nusikelti į praeitį, kai akmenuotomis gatvėmis prabangiu „Cadillac“ važinėjosi legendinis gangsteris Al Capone ar rokenrolo žvaigždė Elvis Preslis. Kai karališkais „Rolls Royce“ per lietų dardėjo Anglijos karalienė, princesė Diana, Edinburgo princas ar premjerė Margaret Tatcher. Kai į svarbiausius valstybinės reikšmės susitikimus su sovietiniais limuzinais skubėdavo aukščiausi šalių vadovai bei prezidentai.
Muziejuje
Muziejuje / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Litexpo“

Norite patys pajusti nevaldomą jėgą, kurią skleidžia šitie automobiliai? Įsivaizduoti, kuo jie pakerėdavo galingiausius pasaulio vyrus ir moteris? Aplankykite Antikvarinių automobilių ir techninių sporto šakų šlovės muziejų „Litexpo“ parodų ir kongresų rūmuose.

Vieninteliame Baltijos šalyse ir Europoje Antikvarinių automobilių ir techninių sporto šakų šlovės muziejuje eksponuojama per 100 antikvarinių ir sportinių motorizuotų meno kūrinių. Muziejuje eksponuojami net 67 amerikietiški automobiliai. Iš jų – 43 „Cadillac“ markės automobiliai, 11 galingų ir įspūdingai atrodančių „Lincoln“ ir kiti motorizuoti meno kūriniai.

Sukauptoje unikalioje kolekcijoje lankytojai po vienu stogu turi galimybę išvysti sportinius, karališkus, vyriausybinius automobilius kokiomis riedėdavo aukščiausi šalių vadovai bei prezidentai.

Muziejus veiks iki balandžio mėn.

Muziejaus darbo laikas:

Antradieniais – penktadieniais: 10.00 – 19.00 val.
Šeštadieniais – sekmadieniais: 10.00 – 16.00 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius