Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 03

Aplinkai draugiškas V8 „Ford GT“?

Kol kas tai tik gandas, tačiau vis daugiau šaltinių kalba apie ateinantį „Ford GT“ modelį, kuriame, tikėtina, bus komplektuojami benzininis bei elektrinis varikliai. Vis dėlto įdomybių, susijusių su šiuo kultiniu amerikiečių kūriniu, yra ir daugiau.
„Ford GT“ bus varomas ir elektra?
„Ford GT“ bus varomas ir elektra?
Temos: 1 Ford

Pavyzdžiui, V8 benzininis variklis suks tik galinius ratus, o elektrinė jėgainė perteiks jėga priekiniams. Tai reikštų, kad naujasis GT bus varomas visais keturiais ratais! Ši žinia automobilių pasaulyje nuskambėtų ypač skambiai - vis dėlto visi ligšioliniai „Ford GT“ automobiliai buvo varomi galiniais ratais ir niekam nė nebuvo kilę minčių šią tradiciją sulaužyti.

Bet yra ir daugiau įdomių naujienų - automobilio galia turėtų siekti 600 AG. Tai suteiktų „Ford“ dantis, su kuriais jis galėtų įkąsti tokiems superautomobilių grandams kaip „McLaren MP4-12C“, „Lamborghini Gallardo“ ar „Ferrari 458 Italia“.

Kita vertus, kol naujasis „Ford GT“ pasirodys prekyboje, minėti superautomobiliai bus pasenę dviem ar trimis metais ir jiems jau bus kuriami atnaujinimai, tad tie 600 AG nebeskambės taip įspūdingai, kaip kad dabar.

Elektrinis „Ford GT“ - net ir visai JAV kalbant apie tokį dalyką, nesinori tuo patikėti. Norėtųsi patvirtinimo iš gamintojų, bet jie atimiausiu metu nežada nei patvirtinti, nei paneigti dabar sklandančių gandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius