Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 17

„Audi A1“ - pirmoji nuotrauka

Internete pasirodė pirmoji būsimojo „Audi A1“ nuotrauka. Automobilis buvo užfiksuotas Los Andžele (JAV), reklamos filmavimo metu.
„Audi A1“ - pirmoji nuotrauka
„Audi A1“ - pirmoji nuotrauka / Gamintojo nuotr.
Nuotraukoje puikiai matomos automobilio priekio formos, beveik nesiskiriančios nuo prieš metus pristatytos „Audi A1 Sportback“ koncepcijos kontūrų. Šalia mašinos – šio modelio ambasadoriumi išrinkta muzikos žvaigždė Justinas Timberlake'as. Manoma, kad prekyba šiuo automobiliu bus pradėta kitų metų pabaigoje. 2011 m., tikimasi, turėtų pasirodyti sportiškas „Audi S1“ su visais varomaisiais ratais ir 180 AG motoru, o dar po metų pasaulį gali išvysti ir šio modelio kabrioletas. „Audi A1“ turėtų būti gaminamas naudojant tą pačią platformą, kaip ir Europos metų automobilio laurus nuskynęs „Volkswagen Polo“. Vokiečių gamintojo mažiausio modelio kaina turėtų būti panaši į „Mini Cooper“, su kuriuo mažylis ir turėtų susiremti rinkoje. Daugiau informacijos apie naująjį „Audi A1“ planuojama pateikti tik vasario mėnesį. Oficialiai šis modelis bus pristatytas kovo mėnesį vyksiančioje Ženevos (Šveicarija) automobilių parodoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius