-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 13

„Audi“ servisai aprūpinami kameromis, kurios filmuos dirbančius meistrus

Nuo šiol visi autorizuoti „Audi“ servisai Didžiojoje Britanijoje bus filmuojami, o filmuota medžiaga bus rodoma klientams, kad jie matytų kas tiksliai buvo daroma jų automobiliams. Trumpa drūtai - filmuos už ką pateikiamos sąskaitos.
„Audi“ aptarnavimo centre
„Audi“ aptarnavimo centre
Temos: 1 Audi

Siekiama įrodyti, kad klientams pateikiamos sąskaitos nėra iš piršto laužtos. Serviso darbuotojai bus aprūpinami mažomis rankinėmis kameromis, kuriomis bus filmuojami automobilio pažeidimai. Tikimasi, kad taip bus išvengiama ginčytinų situacijų, kuomet klientai nori žinoti, kas jų automobiliuose buvo tvarkoma. Visa filmuota medžiaga bus sumontuojama į nedidelį vaizdo siužetą, kuriama automobilio savininkas galės susipažinti su automobilio gedimais.

Norint peržiūrėti vaizdo klipą nereikės keliauti į „Audi“ servisą. Pakaks kompiuterio ir interneto. Klientams į jų elektroninį paštą bus atsiunčiama nuoroda, kurią atsidarius bus galima peržiūrėti jūsų automobilio filmuotą medžiagą. Vaizdo klipai bus klasifikuojami į „būtinus“, „patariamuosius“ ir „informacinius“. Susipažinus su automobilio gedimais, bus galima sužinoti ir remonto kainą, nes ji bus nurodoma iškart. Taip pat bus pateikiama informacija, kas automobilį tvarkė. „Audi“ sako, kad ši sistema bus taikoma bet kuriam šios markės automobiliui, nesvarbu, kokio jis amžiaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius